Indenfor få minutter vil du modtage en mail med oplysninger om hvordan du gendanner dit password. OBS: Hvis du ikke modtager en mail, prøv da at tilføje "info@studiz.dk" til dine kontakter i dit mailprogram

Kategorier category arrow

Arriva

Arriva

Arriva Ung er til dig, der er mellem 16 og 25 år eller på SU, og som ønsker at rejse billigt med tog!

125,- kr.
Rejser & Transport
Nelly.com

Nelly.com

Nelly.com er en ledende aktør indenfor mode på nettet til mode- og skønhedsbevidste kvinder og mænd mellem 18 og 35 år. Nelly inspirerer med nyheder hver dag fra vores 850 forskellige varemærker indenfor tøj, sko, undertøj, badetøj, skønhedsprodukter, tilbehør og sportstøj.

10%
Mode
Hungry

Hungry

Hungry vil giver de danske studerende den bedst mulige takeaway oplevelse. Hungry er din genvej til bestilling af fastfood hos landets takeawayrestauranter.

3%
Cafeer & Restauranter
Bodystore

Bodystore

Bodystore er en af nordens største internet butikker indenfor træning, motion og kosttilskud. Her finder du et varieret udbud hvad både angår pris, kvalitet og service.

10%
Sport & Fitness
Made4Men

Made4Men

Made4men.dk er Danmarks største webshop med plejeprodukter til mænd. Vi søger at have det største og bredeste sortiment, og give den fornødne vejledning så vi mænd rent faktisk kan finde ud af at bruge produkterne.

5%
Skønhed & Velvære
Stylepit.dk

Stylepit.dk

Stylepit er et af de største fashionsites i Europa for mænd og kvinder. Vores team af modeeksperter vælger de nyeste trends og kollektioner fra de mærker, som vi mener passer til vores modeunivers. Stylepit er 100% internetbaseret.

12%
Mode
CDON.COM

CDON.COM

CDON.COM er dit komplette online indkøbscenter. Du kan finde et bredt udvalg af studiebøger, tøj, sko, sportsudstyr, film og spil. Men også musik, husholdnings-, elektronik-, mobilprodukter og meget mere.

Fri fragt
Bøger & Studie
Netto Medical

Netto Medical

Nettomedical er en dansk ejet international kæde af web-butikker etableret i 2006. Vi er specialiseret i at sælge medicinsk udstyr og hjælpemidler til læger, hospitaler og private personer i hele Europa.

10%
Sundhed & Helse
Zalando

Zalando

Zalando er mere end bare sko! Zalando er en fantastisk onlineshop med et kæmpe udvalg af sko, tøj, accessories samt sports- og boligartikler.

10%
Mode
Fullrate

Fullrate

Fullrate tilbyder, som det eneste lavpris teleselskab, både mobilabonnementer, Bredbånd, TV og Bredbånd ToGo. Hos os kan du få Bredbånd med alt fra 10-50 Mbit, og TV-pakker med op til 40 populære kanaler. Bemærk: rabatten gælder ikke mobiltelefoner, samt tilbehør i webshoppen.

-250 kr.
Elektronik & IT
Onlime - automatisk og ubegrænset backup

Onlime - automatisk og ubegrænset backup

Onlime sikrer dine filer helt automatisk, så du kan være tryg ved, at alt du arbejder med er sikret, hvis computeren brænder sammen eller bliver smidt i havnen i en brandert! Prøv gratis og uforpligtende i 14 dage.

30%
Elektronik & IT
Piercingpusher

Piercingpusher

Vi giver 15% rabat til alle studerende. Vi har Danmarks største udvalg af Piercingsmykker indenfor – Navlepiercingsmykker – Næseringe – Tungepiercingsmykker – Stretch – Tapers – Tunnels – indistrial – Ørepiercingsmykker – Fakepiercing. Plus de bedste priser. Velkommen!

15%
Mode
Lenovo

Lenovo

Lenovo strives to be a new world company that makes award-winning PCs for our customers. We operate as a company uninhibited by walls or organizational structures using worldsourcing to harness the power of innovation across our global team.

7%
Elektronik & IT
Kondomvarehuset.dk

Kondomvarehuset.dk

Kondomvarehuset.dk har Danmark største udvalg af kondomer til de bedste priser, f.eks. Protex, RFSU, Durex, og mange flere. Diskret og anonym levering, gratis fragt over 99 kr. Nye kunder kan købe 10 kondomer for 1 kr.

20%
Sundhed & Helse
Restudy

Restudy

Få bedre karakterer med Restudy online eksamenstræning. 82% af Restudy’s brugere oplever at online lektiehjælp forbedrer deres karakterer. Køb et abonnement og få adgang til 1500+ videoer og forløb til 20 gymnasiefag og 8000+ emner.

10%
Bøger & Studie
Hotels.com

Hotels.com

Med Hotels.com kan du vælge mellem mere end 290.000 hoteller i over 60 lande. Find, sammenlign og reserver fantastiske hoteller til fantastiske priser på Hotels.com

10%
Rejser & Transport
Løbeshop.dk

Løbeshop.dk

Løbeshop.dk er nordens største online specialbutik for løbere. Vi kan tilbyde det bredeste udvalg inden for løb, og vi er desuden stærke på beklædning og tilbehør til triatlon og cykling.

Fri fragt
Sport & Fitness
Sunglasses Shop

Sunglasses Shop

Sunglasses Shop DK er en af Europas største online forhandlere af designersolbriller. Hos os finder du alle de mest populære mærker, som Ray-Ban, Carrera og Oakley samt luksusmærker som Céline, Tom Ford og Prada. Vi leverer gratis og tilbyder 365 dages returret.

10%
Mode
InkClub

InkClub

InkClub er en af verdens største aktører indenfor online-salg af blæk og toner i verden. Derudover byder InkClub's webshop også på et stort udbud indenfor elektronik og andre forbruger produkter - alt med studierabat!

Gratis
Elektronik & IT
Boozt.com

Boozt.com

Hos Boozt.com finder du sidste nye mode til kvinder, mænd og børn. Vi har et stort udvalg af kjoler, overtøj, sko, tasker med mere fra mere end 300 skandinaviske og internationale brands. Boozt tilbyder fri fragt, fri retur og levering på kun 1-2 arbejdsdage.

10%
Mode
Hent flere rabatter...
Mange tak! - Vi kontakter snarest virksomheden og fremføre dit ønske.