Kantine/bar-system

Studiz kantine- og barsystem er bygget med udgangspunkt i fleksibilitet, transparens og omkostningsoptimering.- Via jeres adminside kan man hurtigt oprette og redigerer barer/kantiner, samt produkter og personale's adgang til disse.

- Der er også adgang til fuld oversigt over alle salg i de enkelte barer/kantiner, samt sælger og køber info.
 

- Yderligere er der mulighed for at oprette generelle eller individuelle begræsninger og/eller rabatordninger.

 

 

- For at minimerer udgifter til bankgebyrer, indeholdet systemet en wallet, hvor den enkelte studerende/medarbejder kan indbetale penge, hvor alle køb efterfølgende trækkes fra denne wallet.


Der er mulighed for at oprette en automatisk optankningsaftale, sådan man aldrig løber tør for penge i sin wallet. Som bruger af systemet har man altid fuld adgang til transaktionsinfo via såvel sin profileside på websitet som via app'en.
 

Bestilling

 

Alle bestillinger foregår via app'en, hvor der er mulighed for at lade den studerende/medarbejderen selv lave bestillingen eller lade personalet i baren/kantinen stå for indtastningen.


Såfremt bestillingen foretages af den studerende/medarbejderen, vil personalet få info om denne i deres app, og såfremt indtastningen foretages af personalet, så vil den enkelte studerende eller medarbejder skulle bekræfte modtagelsen af denne via sin telefon.

Start live chat
Start live chat