News Feed

Sharon mccutcheon zihpqeqr2wm unsplash

Drop de små udgifter i hverdagen og opbyg en stor formue

Overskriften lyder måske lidt click-bait-agtig, men det er absolut ikke hensigten. Jeg er stensikker på, at man kan opbygge en solid formue ved hjælp af sund fornuft, disciplin og at kunne bruge disse to ting til at droppe små, variable udgifter i hverdagen. Det kunne eksempelvis være kaffedrikkeriet. I dette indlæg vil jeg gennemgå, hvordan du kan opbygge din kommende formue - endda under studietiden hvor budgettet som regel er stramt. 

Læg et budget

Det første...

Read more...
Billede1

Spar penge som ny lejer ved studiestart

Studiestart betyder ofte en stresset tid for mange. Og en dyr tid. Der er bøger, sociale arrangementer og madpakker, som skal betales. Skal du flytte i lejlighed på samme tid? Så kan pengene hurtig få ben at gå på. Men der er faktisk mulighed for at spare en del, hvis du er opmærksom ved indflytning. Hvis du står og skal flytte i lejlighed for første gang, eller du har svært ved at holde overblikket over studiestart og indflytning på samme tid, så læs...

Read more...
Manhattan 336708 1920

Din guide til den perfekte studietur

Skal du med din klasse på studietur? Uanset om du skal med folkeskolen, gymnasiet eller måske universitet på studietur, har jeg samlet mine erfaringer, og giver jer her de bedste råd til en fantastisk tur, der skaber minder for livet. 

Denne guide vil dog være rettet mod gymnasieeleverne, da det her er sikkert, at man kommer på tur - i hvert fald på de fleste gymnasier landet over. 

Guiden vil give jer inspiration til, hvad I kan lave på de forskellige mulige destinationer...

Read more...
Boks i bilen

Sådan undgår du den høje pris på bilforsikring for unge

Som ung bilejer er det utrolig svært at opnå en fordelagtig pris hos forsikringsselskaberne, fordi man har meget lidt erfaring - eller anciennitet, som det kaldes. Jo kortere tid du har haft en bil eller en bilforsikring, jo dyrere vil din bilforsikring også være, men der er en metode, hvorved du kan spare op til 30 på din forsikring.

 

Få en boks, der overvåger din kørsel

Overvågningssamfundet er kommet for at blive, men det er ikke nødvendigvis...

Read more...
Bredba%cc%8and til unge

Bredbånd til unge

Som ung er bredbånd en essentiel ting at have, hvad end det gælder studie, underholdning, sociale medier eller lignende. Mange unge har et begrænset budget, og derfor er det vigtigt at vælge det bredbånd, hvor man får mest for pengene.

 

Hvilken bredbåndstype?

Hvis du for eksempel er studerende, er det vigtigt både at kunne hente og aflevere din opgaver optimalt - begge dele noget der gøres ved hjælp af internet. Ligeledes benytter mange unge sig af streamingtjenester,...

Read more...
Januar blog v%c3%a6gttab og motion

12 recipes to kickstart your healthy New Year resolutions

Are your New Year resolutions about weight loss and more exercising?

 

This month is all about health and we feel very inspired by the Danish food blogger behind  ‘Helene’s Healthy Kitchen ’.

 

We've made it easy for you and give you here 12 of her best and most popular recipes.

 

The woman behind Helenes Sunde Køkken

Helene Sprogøe, 29, nutrition assistent.

Blog www.helenesprogoe.dk

Instagram   www.instagram.com/helenes sunde koekken

 

What does healthy...

Read more...
Jule konfekt 10 laekre opskrifter p

Julebag på den lette måde: 5 lækre opskrifter du kan lave i juledagene

 

Man behøver ikke at være en knag i køkkenet for at lave julegodter! Vi har her samlet nogle lækre og lette opskrifter til dig, så du også har noget hyggeligt at give dig til i juledagene.

 

Pebernødder a la Lagkagehuset 

Ca. 250 stk.

Opskriften på årets bedste pebernødder kommer fra Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset. Lav hele portionen – der bliver mange – og kom dem i små poser af cellofan, så har du en hurtig...

Read more...
Juleblog

6 ideas for a creative DIY Christmas

Christmas is here.

We have therefore made a list on how you can make your December cosy and enjoyable. Find inspiration for the best Christmas traditions with decorations, gift wrapping, markets and candies.

 

1. DIY Christmas Decorations

 

 

Spend a day with your family. Go and find paper, scissors, pearls, glue and other fun stuff. Cut out traditional hearts and stars or discover the endless archives of creativity and DIYs on different websites. There are lots of ideas you can get inspired by.

See, for example, ...

Read more...