Studerende og iværksætter med Wunderlist

Patrick Lønne Hoffmann 26/01-2016

Det kan for mange virke som om, at det er overskueligt at være både studerende og iværksætter på samme tid. Mine egne erfaringer fortæller mig dog, at dette ikke altid er korrekt. Du skal forestille dig, at dét at være iværksætter tager lige så mange af dine tanker, som det gør at være nyforelsket. Så du kan nok regne ud, at det at være en succesfuld iværksætter sætter krav til din organisering af din hverdag.

 

Opgaverne hoppede sig op sammen med studierne, jeg også skulle passe. Så for at strukturere min hverdag var jeg nødt til at finde et program eller en app, der kunne hjælpe mig med at overskueligere hverdagen. Det er her, Wunderlist kommer ind i billedet. Personligt bruger jeg Wunderlist hver dag, der med sin overskuelig platform gør det muligt, at strukturere min hverdag alt efter, hvad og hvornår jeg skal gøre diverse ting.

For man har altid gang i et eller andet..

 

 

Selvfølgelig er der tider, hvor jeg vælger at holde en kort pause fra iværksætteriet - især når det er eksamenstid i slutningen af hvert semester. Der er Wunderlist super god til at strukturere, hvornår og hvad jeg skal læse, hvilket øger mit fokus på at få læst på det givne tidspunkt, hvilket også minimerer den spildtid, der normalt er. Der er utrolig meget spildtid ved at være studerende - især med alle de overspringshandlinger i form af Instagram, Facebook og Netflix, der frister os til at fjerne blikket fra bøgerne. 

 

Føler du selv nogle gange, at du ikke er særlig produktiv, så kunne det være en idé at teste Wunderlist af og på den måde optimere din egen produktivitet.

 

Der er nok mange af jer der tænker, hvorfor jeg ikke blot bruger kalenderen i min smartphone? Og nu skal du høre. Inden jeg igen begyndte at studere, arbejdede jeg som detailslagter med ca. 30 forskellige opgaver i løbet af den 9-10 timer lange arbejdsdag. Du kan nok tænke dig, at hvis alle de 30 opgaver var i min kalender, så brummede mobilen dagen lang... og det gjorde den!

 

Efterhånden som årene gik, blev jeg mere og mere ignorant overfor den ivrige vibrator i lommen. Det gjorde så også, at jeg ikke lagde mærke til, at min kalender prøvede at sige noget til mig. Når mobilen engang imellem kom op af lommen, kiggede jeg på dét der stod i kalenderen, og så slettede jeg det. Jeg ignorerede fuldstændig min egne planer. Hver gang.

 

Der skulle noget nyt til. Noget udefrakommende – dermed kom Wunderlist ind i billedet.

 

//Patrick

Patrickhoffmann.dk

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20