Vi gør studielivet sjovere og billigere

Hos Studiz prioriteres de studerende og deres behov 100%. Kun ved at have fokus på de studerendes behov og ønsker er det muligt at skabe størst mulig værdi for både de studerende og de rabatgivende virksomheder.

Team Studiz

Studiz er skabt af studerende og drives efter princippet "fra studerende - til studerende"

Vi alle enten er studerende eller har afsluttet vores studie for nyligt. Det er en af vores største styrker, da vi mener, at det er de studerende, som kender de studerende bedst - både hvad angår ønsker til studierabatter, hvordan vi gerne vil kommunikeres med og udfordringer i studielivet generelt.

Vi er altid meget interesseret I at høre fra vores medstuderende, så du er altid velkommen til at komme forbi til en snak og en kop kaffe/te eller sende os en mail.

0

Studerende

0

Rabatter

0
Kr.

sparet indtil nu

Hvad koster det at bruge Studiz?

Ingenting, zero, nul!

Det er dyrt at være studerende! Da vi selv er studerende, ved vi, hvor svært det kan være at få et budget til at hænge sammen på SU, og det er derfor 100% gratis at benytte Studiz, hvilket det altid vil være!

Vores historie

2010

 
Ideen bag Studiz
 

Idéen bag Studiz stammer fra et bachelorprojekt på Aarhus Universitet, hvor grundtanken dels var at frembringe en værdiskabende cyklus, som alle parter skulle vinde på og samtidig gøre livet som studerende sjovere, enklere og billigere.

Selvsagt gik der nogle år, inden idéen for alvor blev ført ud i livet, hvilket skete i august 2013.

 

2013

 
Ideen bliver til virkelighed

 

Sommerferien 2013 brugte iværksætteren bag Studiz, Lasse Tindbæk, på at færdiggøre forretningskonceptet og kontakte lokale forretninger i Aarhus, hvilket medførte positiv respons. Efterfølgende blev 1. version af Studiz’ hjemmeside udformet, hvilket dog viste sig at være en mere kompliceret proces end som så, da denne version indeholdt en række fejl. Som studerende og nystartet iværksætter var virkelighedens udfordringer nu pludselig til at føle og skolens teoretiske rammer skulle nu suppleres med erfaring i praksis.

Efterfølgende gik tiden med at søge feedback, således systemet kunne bygges om i relation til denne og hermed forbedre hjemmesiden. Omkring et halvt år senere var 2. version af hjemmesiden færdig.

 

 

2015

 
Det digitale studiekort

 

I begyndelsen af 2015 rundede Studiz omkring 30.000 brugerregistreringer, hvilket gav et klart billede af, at vores medstuderende havde interesse i tjenesten. Herefter blev der fokuseret på det digitale studiekort, så studielivet kunne blive sjovere, enklere og billigere. Det digitale studiekort kunne samtidig være en nemmere og billigere løsning for landets skoler. I forbindelse med udviklingen af det digitale studiekort indgik Studiz i sommerferien 2015 partnerskab med 10 skoler.

I forbindelse med disse partnerskaber er der udviklet en række funktionen som bl.a. billet- og betalingssystem ifm. fester, studieturer og fredagsbarer, som udover at være fuldt integreret med studiekortet også tilbyder landets vel nok billigste gebyrer.

 

2019

 
Studiz app´en

 

I 2019 lancerede Studiz app´en (version 3), og i Juni 2020 havde +60 uddannelsesinstitutioner landet over valgt Studiz som officiel partner og leverandør af studiekortsløsning.

2020 var ligeledes året hvor Studiz registrerede verificerede studerende nummer 200.000 i systemet.

 

2023

 
Studiz i dag

 

I dag har Studiz, tæt på 350.000 studerende, samlet over 1400 rabatter til de studerende og sparret de studerende for over over 50.000.000 kr.

Hertil benytter over 150 institutioner sig af Studiz som sit digitale studiekort og/eller et supplement.

Holdet bag dine studierabatter

Sille Skøtte Kaalund

Communication Manager

[email protected]
Vlada Afanasjeva

UX/UI Designer

[email protected]
Kenneth Riis

Commercial Manager

[email protected]
Lasse Tindbæk

Founder and CEO

[email protected]
Tracy Tran

Frontend Developer

[email protected]
Zuzanna Ranuszkiewicz

UX/UI Designer

[email protected]

Bliv vores nye kollega!

Se ledige stillinger
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat