Studierabat app

 

 

Vores mission er enkel: Vi vil gøre studielivet sjovere, billigere og enklere.

Dette vil vi bl.a. gøre ved at samle og forenkle adgangen til unikke tilbud og rabatter specielt målrettet studerende. Studiz er skabt af studerende - for studerende, og derfor er servicen naturligvis også 100% gratis.

Første skridt i denne proces er at give alle vores med-studerende opdateret information om studierabatter - hvilket er grundtanken med Studiz app'en. Dog er denne information ikke meget værd, hvis man ikke kan udnytte rabatterne, og derfor er der indbygget et digitalt studiekort i app'en. Det digitale studiekort får du adgang til, efter at have verificeret/bekræftet din status som studerende, og på denne måde, har du altid dit studiekort med på farten. Du kan således bevise, at du er studerende overfor butikker, museer, på skolen, i fredagsbaren og alle andre steder du kunne have brug for dette.

Udover at vise vej til alle lokale studierabatter i hele Danmark, indeholder Studiz app'en også alle online studierabatter, hvor vi, i samarbejde med en lang række virksomheder, tilbyder verificerede studerende adgang til unikke rabatkoder.

 

 

 

 

Download Studiz app for at have dit studiekort og studierabatter lige ved hånden!

 

 

 

 

 

Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat