Øvrige byer

Der findes studierabatter i mange byer - du kan evt. søge efter din by, ved at indtaste denne i søgefeltet, eller du kan søge via kortet ved at trykke på det blå søge ikon og derefter vælge "vis lokale resultater" øverst.

 

 

Klik her for at gå tilbage til søgesiden og søg efter en rabat

 

 

 

 

 

Som studerende ved vi, at det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen og SU budgettet til at række. 


En lang række virksomheder og butikker forstår de studerendes situation og tilbyder derfor studierabatter, som gør det muligt at få budgettet til at hænge sammen. Ligeledes forstår butikkerne, at de, via studierabatterne, har mulighed for at opbygge en vedvarende relation til de studerende, der, når de afslutter deres studier, ofte vil huske de butikker og virksomheder, som forsødede deres tilværelse under studietiden.

 

Udfordringen for både de studerende og butikkerne, som yder rabatter, er at finde hinanden. Ofte kan det være svært for de enkelte butikker at nå ud til de studerende, grundet de mange indtryk som gruppen konstant udsættes for, og ligeledes kan det være svært for de studerende at finde frem til netop de virksomheder, der tilbyder studierabatter, som de finder interessante. Denne problematik er udgangspunktet for Studiz.

 

I flere af landets store studiebyer kan det være svært at få et opdateret og aktuelt overblik over studierabatter. Dette skyldes til dels et stort udbud af butikker generelt, men også at mange af de eksisterende kilder til information om studierabatter ikke opdateres og/eller kontrolleres. De fleste af de eksisterende studierabatportaler har flere andre funktioner og driver enten databaserne sideløbende med andre forretninger eller på hobby niveau. Studiz primære forretningsområde er studierabatter, hvilket gør, at vi konstant er i kontakt med forretninger og kan videreformidle ønsker og trends fra vores medstuderende, således både vi og forretningerne opnår det optimale udbytte af studierabatterne.

Start live chat
Start live chat