Handelsbetingelser - wallet

Når du indbetaler til din Studiz wallet accepterer du samtidig nedenstående betingelser for køb og din konto. Da retningslinjerne løbende kan blive opdateret, anbefaler vi, at du holder dig opdateret om disse.

 

Indledning

Studiz wallet er en betalingsløsning tiltænkt uddannelsesinstitutioner, studieforeninger, fredagsbarer mv. Grundtanken er at minimerer omkostninger ifm. drift, administration og transaktioner samt øge transparens  ifm. købsprocessen. Brugeren kan købe Studiz credits som opbevares på Studiz wallet og efterfølgende anvende disse credits til betalinger. Betalinger kan f.eks. være til print, kantinen, fredagsbarer, billetter, studieturer, egenbetalinger mm.. Værdien af en (1) studiz credit modsvarer 1 DKK.

 

Personligt ansvar

Dine credits / wallet kan anvendes på Studiz platforme - eksempelvis via QR-kode eller NFC-chip i Studiz App'en eller til køb på Studiz website. Du kan tilgå din konto via email og password eller WAYF og Uni-login. Det er vigtigt, at du opbevarer din dine log ind oplysninger sikkert og ikke dele disse med andre. Kontakt Studiz support hurtigst muligt, såfremt dine log ind oplysninger kommer til uvedkommends kenskab.

Da din Studiz wallet kan anvendes via Studiz app'en er det dit personlige ansvar at sikre dig at din mobiltelefon ikke kan anvendes uautoriseret. Dette kan eksempelvis gøres ved at aktiverer telefonens password kontrol. Telefonen betragtes i henhold til betalinger som ihændehaverkort, med de regler som knytter sig til denne betalingsform.

Du hæfter selv for tab som følge af andres uberettigerede brug af din Studiz wallet og credits.

 

Studiz som formidler

Studiz er udelukkende formidler af betalinger mellem køber og den ansvarlige sælger. Enhver form for reklamation over købte produkter eller ydelser, skal derfor rettes direkte til den ansvarlige sælger.

 

Indbetaling

Du har mulighed for at indbetale med forskellige typer af kredit- og debitkort samt MobilePay. Alle betalinger foretages gennem PCI certificeret indløser. Kommunikationen mellem Studiz’ system og dig sker krypteret. Dette vil sige, at dine kortoplysninger sendes direkte til banken, og Studiz gemmer således ikke dine kortoplysninger.

Når en betaling gennemføres trækkes det aftale beløb på den tilhørende konto.

 

Levering

Efter et køb er gennemført og betalingen registeret vil du modtage en ordrebekræftelse, pr. mail. Dine credits bliver tilgængelig i din wallet med det samme.

Hvis ikke du modtager din bekræftelse inden for en time, kontakt da Studiz kundeservice på tlf. 71 99 75 20 eller mail: [email protected].

 

Serviceomkostning/gebyr

indbetalinger tillægges et servicegebyr som bl.a. anvendes til Udbetaling af restbeløb, vedligeholdelse, drift og udvikling af Studiz wallet, og backup. Dette gebyr er indregnet i den pris, du ser på www.studiz.dk.

 

Automatisk optankning
Der er mulighed for at indgå aftale med Studz om automatisk optankning af credits på din Studiz wallet. I så fald gælder følgende:

  • Ved tilmelding til Automatisk Optankning trækkes det aftalte beløb på det tilknyttede kort, og indsættes som Studiz credits (modsvarende beløbet) på brugerens wallet. Evt. gebyrer og omkostninger tillægges som aftalt.
  • Der sendes automatisk en bekræftelse ved hver optankning.
  • Ved tilmeldning til Automatisk Optankning skal brugeren registrerer et betalingskort, som anvendes ifm. optankning. Se mere om dette under "Gemte betalingskort".
  • Ved fejl ifm. automatisk optankning eks. (udløbet eller spærret kort) informeres brugeren, og aftalen sættes midlertidigt i bero. Såfremt brugeren ikke løser fejlen eller kontaker Studiz indenfor 30 dage, ophæves aftalen - evt. ønske om at forsætte aftalen efter denne preiode vil kræve oprettelse af Automatisk Optankning på ny.

 

Gemte betalingskort
Studiz tilbyder mulighed for at gemme betalingskort, for at lette inbetalignsprocessen. Såfremt brugeren ønsker at benytte denne mulighed, gemmes brugerens kortoplsyning hos Studiz betalingspartner, Således har Studiz ikke adgang til disse informationer, men kan tilskrive transaktioner via et anonymiseret id.


Fortrydelse og tilbagebetaling

Køb af kredits er ikke omfattet af fortrydelsesretten i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a", dog kan brugeren til enhver tid anmode om at få evetuelle restbeløb udbetalt.  I forbindelse med udbetaling af restbeløb gælder følgende:

  • Saldo på din wallet skal være min. 50 credits.
  • Penge refunderes ved at sende en mail, (fra den konto din Studiz profil er oprette med og din wallet dermed er tilknyttet) til [email protected], indeholdende dine konto informationer. Studiz vil såvidt muligt forsøge at tilbageføre betainger til det kort der har anvendt til at gennemføre denne med - er dette ikke muligt, vil en bankoverførsel blive igangsat.
  • Returbetalingsgebyr på 5 credits.

 

Håndtering af personoplysninger

Studiz videregiver ingen personlige data eller andre indtastede informationer på dette website til tredjemand. Dog forbeholder Studiz sig retten til at videregive e-mail, telefonnummer, uni-login brugernavn og navn til den pågældende sælger med henblik på levering og kontrol af produkter, tjenester og serviceydelser samt kontakt i tilfælde af aflysninger eller andre leveringsproblemer. Oplysningerne kan herudover anvendes i forbindelse med at få et øget kendskab til brugerne af websitet i form af analyser og undersøgelser med henblik på forbedringer af Studiz’ tjenester og teknologier, som er tilpasset brugernes interesser. Vi passer godt på dine oplysninger og behandler dem med den sikkerhed og fortrolighed, som lovgivningen kræver - for mere information om håndtering af personoplysninger henvises til Studiz' Brugervilkår.
 

Udløb ved inaktivitet

Såfremt din Studiz wallet har været inaktiv i 12 sammenhængende måneder, opsiges og lukkes denne. Inden dette sker fremsendes en mail til brugeren med 30 dages varsel herpå. Eventuelle rest-credits forsøges tilbagebetalt via korttransaktion. Kan dette ikke lade sig gøre, overføres beløbet til Studiz velgørenhedskonto, hvor de anvendes til at støtte op om studielivet.
 

Forbehold

Studiz tager forbehold for fejl og mangler i beskrivelser, priser og udsolgte tjenester, produkter og serviceydelser.

Studiz tager forbehold for retten til annullering af indbetalinger mod tilbagebetaling af credits værdi og evt. gebyrer.

Start live chat
Start live chat