Hvad kan Studiz gøre for studieforeninger?

Formålet med Studiz er at skabe et bedre og billigere studieliv for alle studerende i Danmark. Vi elsker alle der deler dette formål, og har derfor indbygget en række værktøjer i platformen, som vi tænker, vil kunne være til gavn og glæde for elev- og studieforeninger/organisationer landet over.


Studiz kan bl.a. hjælpe studieforeninger med betalinger og arrangementer via Tickets by Studiz og Barsystemet, ligesom studieforenings-admin, giver en enestående mulighed for at kommunikere med og administrere medlemmer. Studieforeninger har også mulighed for at tilbyde sine medlemmer et digitalt medlemskort ved, at foreningens logo tilføjes det digitale studiekort for medlemmer af studieorganisationen. Således er der ikke længere brug for klistermærker, som løbende skal udskiftes, da alt dette nu kan styres digitalt via studieforenings-admin.

 


 

Via Studiz har studieforeninger mulighed for at:
 

- Forbedre kommunikationen med sine medlemmer (der er bl.a. mulighed for at udsende push-beskeder via Studiz app'en)
 

- Tilbyder sine medlemmer et digitalt medlemskort
 

- Styre betalinger (f.eks. medlemskontigent, fester og studieture.)
 

- Tilbyder sine medlemmer særlige studierabatter og få hjælp til at håndterer dette

 

- Betalingssystem til fredagsbarer og lign. med indbygget walletfunktion.
 

 

Download folder med mere information om Studiz for studieorganisationerHvis du vil vide mere, eller har lyst til at afprøve systemet er du meget velkommen til at kontakte:

Lasse Tindbæk
Tlf. 29408339
Mail: [email protected]

Book en demo

Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat