Julebussen kører studerende gratis hjem til jul

Julebussen kører studerende hjem til jul

Skal du hjem til København til jul?
Er pengene små, men hjertet stort?

 

Så kan Julebussen være din billet hjem. Meld dig til Julebussen og skriv i kommentarerne, hvordan du gerne vil gøre busturen mere hyggelig og rar for dine medpassagerer: Julesmåkager, højtlæsning, den dybe julemandslatter eller måske varme juleknus?

Studiz ønsker at gøre studielivet bedre for dig – om det er med rabatter, tips eller events vi sætter fokus på de bedste og sjoveste år af dit liv. Med Julebussen samarbejder vi med Rødbillet, der leverer en god oplevelse til studerende, der skal besøge venner og familie på et stramt budget.

 

Julebussen er opstået, fordi Anthon Berg og Arriva kører deres Juleekspres fra København til Fyn og Jylland. Vi er vilde med deres idé, og vil hjælpe jyderne og fynboerne den modsatte vej, så godt vi kan.


Praktisk info:

Julebussen kører d. 21.december kl. 13.30 fra Aarhus Busstation og ankommer til Odense
(Hjallese/krumtappen) kl. 15.25. Bussen forsætter herefter til København hvor den beregnes at ankomme kl. 17.25.

Husk dit studiekort, da du skal fremvise dette til chaufføren for at komme med. Husk også at sprede juleglæden på den måde, du nu har valgt at gøre det :) Vi trækker lod blandt deltagerne, der får besked onsdag d.18.december. Glædelig Jul fra Studiz og Rødbillet.

Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat