Sikkerhed for studiestatus

Med Studiz har det aldrig været lettere at kontrollere studiestatus og dermed trygt kunne tilbyde studierabat. 

 

For det første er vores digitale studiekort en miljøvenlig erstatning til et gammeldags plastickort.
Dertil kan vi gennem vores direkte samarbejder med danske uddannelsesinstitutioner samt data fra Uddannelses- og forskningsministeriet verificere de studerendes studiestatus og dermed garantere virksomheder som jeres, at kun reelle studerende får adgang til Studiz' digitale studiekort og dermed jeres studierabat. 

Vi har her samlet en oversigt over, hvad du som butiksejer, -ansat, dørmand mm. bør kigge efter, når du kontrollerer et digitalt studiekort fra Studiz:

 

1

Når de studerende ønsker at bruge en lokal studierabat, skal de have en verificeret bruger i Studiz-app'en.

2

For at aktivere deres digitale studiekort skal de blot trykke på studiekort-ikonet nederst på skærmen i Studiz-app'en. Her vil den nærmeste virksomhed (jeres virksomhed) vises øverst som den første mulighed at vælge.

3

Hvis jeres virksomhed bruger QR-/stregkoder, vil disse automatisk vises på skærmen, når de studerende vælger jeres virksomhed på listen ved deres digitale studiekort.

4

Du kan også kontrollere validiteten af det digitale studiekort ved at kigge efter, hvorvidt der er en bevægende “Verified by Studiz” animation under billedet af den studerende, hvilket sikrer mod misbrug i form af screenshots.

Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat