Studerende hjælper studerende til at finde studierabatter i Aarhus

Studiz.dk er en ny portal, som samler og forenkler adgangen til studierabatter - indledningsvis for studerende i Aarhus. Studiz har udviklet en smartphone app, som sikrer, at de studerende ikke længere bliver snydt for byens bedste studierabatter, og det digitale studie-ID sikrer, at det kun er verificerede studerende, som får adgang til disse rabatter.

 

Lasse Tindbæk, studerende ved AU-HIH, har startet portalen Studiz.dk, som skal gøre det enklere at finde byens studierabatter. Han har som studerende ofte irriteret sig over, at det var svært at finde virksomheder, som tilbød studierabatter, og at de virksomheder, som gør det, ikke er specielt gode til at skilte med dette.

 

Som studerende har man ofte en presset økonomi, derfor er det vigtigt at man kan udnytte de mange studierabatter, der er tilgængelige. Derfor støtter Studenterrådet også op om Studiz, da det er vores indtryk, at Studiz vil gøre det enklere at finde de forskellige studierabatter, og dermed give studerende mulighed for at spare penge og få mere ud af deres SU.” siger Per Dalbjerg, formand for Studenterrådet ved Aarhus Universitet.

 

Digitalt studiekort

 

En anden udfordring, som ofte rammer de studerende, er de såkaldte indskrivningsbekræftelser, som flere virksomheder og butikker efterspørger i sammenhæng med studiekort, for på denne måde at bekræfte den studerendes stadige tilhørsforhold til uddannelsen. Udfordringen forenkles også gennem Studiz, da smartphone applikationen indeholder et digitalt studie-ID, som aktiveres, efter den studerende har verificeret sin status som studerende.

Hos VIA University College, er vi meget fokuserede på at tilbyde vores studerende de bedste muligheder, både hvad angår det faglige men også studielivet generelt. Da vi ved, at deres økonomi er sparsom, ser vi Studiz som en oplagt mulighed for, at de studerende kan få mere ud af deres økonomi, og derfor synes vi, at et tiltag som Studiz fortjener støtte og opmærksomhed ” siger markedsføringskonsulent Niels Søndergaard fra VIAs kommunikationsafdeling.

 

Praktik i egen virksomhed

 

Lasse Tindbæk er forsat selv under uddannelse og arbejder med Studiz som en del af hans praktik forløb, hvor han er i praktik i sin egen virksomhed. Det er naturligvis hans ønske at komme til at leve af virksomheden på et tidspunkt, men lige nu er det udfordringen med at starte virksomheden, som driver ham mest:

Det er et stort privilegium at kunne få lov til at starte en virksomhed samtidig med, at man færdiggør sin uddannelse, da man på denne måde minimerer de risici, der altid er forbundet med virksomhedsopstart. Ligeledes er det fedt, at kunne gøre noget godt for sine medstuderende, og indtil videre har den positive feedback fra disse været overvældende.” udtaler Lasse Tindbæk.

 

For mere information kontakt venligst:

 

Lasse Tindbæk - Iværksætter bag Studiz
29 40 83 39 / [email protected]

Per Dalbjerg - Formand for Studenterrådet ved Aarhus Universitet
60 62 25 07 / [email protected]

Niels Søndergård – Markedsføringskonsulent ved kommunikationsafdelingen hos VIA University College
87 55 14 30 / [email protected]

Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat