Studierabat Esbjerg

 

Esbjerg har over 6.000 studerende på de videregående uddannelser. Den gamle havneby er trådt ind i det 21.århundrede med et klart fokus på offshore uddannelser, sociale uddannelser og økonomi, men med mange afstikkere indenfor innovation, kultur og miljø. Olie, gas og havmølleparker giver arbejdspladser og et stærkt erhvervsliv.

 

De studerende kan nyde godt af mange museer (bl.a. Esbjerg Fiskeri- og Søfartsmuseum og Esbjerg Kunstmuseum), spillesteder (bl.a. Musikhuset Esbjerg og Tobakken) eller kaste sig over fodbold- og ishockeykampe. Desuden er der "Huset" - et ungdoms- og kulturhus for Esbjerg Kommunes ungdom. Her kan du opleve koncerter, udstillinger, foredrag og meget andet. Du kan også nøjes med at hygge dig i caféen, hvor Huset bl.a. tilbyder gratis, trådløst internet.

 

 

StudiebyenEsbjerg.dk, som Studiz har et samarbejde med, arrangerer hvert år omkring 80 events for studerende i Esbjerg, fx "Bliv klar til Studiejob" af STARS (Studiejob Til Alle i Region Syddanmark). Der er drivkraft til, at Esbjerg forbliver en attraktiv by for studerende - en drivkraft som Studiz er med til at skabe via vores eventsamarbejde og studierabatter - se dem alle sammen her.

 

Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat