Studiz' startsguide 2017

Livet som studerende kan byde på udfordringer, som vi ikke tidligere har stået overfor og derfor virke grænseoverskridende. En udfordring er blandt andet, når vi skal rykke teltpælene op fra vores vante rammer og starte studietilværelsen i en ny by, hvortil kendskabet er begrænset. For at imødekomme denne udfordring og give dig en god start på din studietilværelse, i uvante rammer, finder du her en studiestartsguide for hhv. København, Aarhus og Aalborg, som guider dig igennem en udfordrende tid som tilflytter, så du, på bedste vis, kan falde til i den pågældende by.

 

København

 

Herunder finder du Studiestartsguiden for København. Som Danmarks hovedstad kan København være svær at navigere rundt i, hvorfor denne guide er yderst nyttig for dig, der skal starte din studietilværelse i storbyen.

 

 

 

Aarhus

 

Med guiden for Aarhus får du rig mulighed for at gå på opdagelse i Danmarks største studieby, således du kan få den bedst tænkelige start på dit studie i Aarhus.

 

 

 

Aalborg

 

Nedenstående guide for Aalborg er yderst relevant for dig, der skal starte studietilværelsen her. Du får et overblik over byens tilbud, der kan hjælpe dig til den perfekte studiestart i Aalborg.

 

 

Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat