Modsat størstedelen af mange andre studenterrevyer i Aarhus, er BSS-Revyen fuldstændig blottet for interne jokes. Det er en revy, der tager pulsen på dagens Danmark med dans, musik og samfundssatire, hvor en stor del af det forgange års begivenheder i såvel Danmark som resten af verden tages i ’kærlig’ behandling – og hverken kendisser, kongehuset eller Christiansborg-politikere kan føle sig sikre

 

BSS-Revyen er en selvstændig forening under Studenterlauget, som officielt styres af en 9-mands bestyrelse, der har ansvaret for at føre traditioner og nytænkning videre i det nye revyår. Vi stræber hvert år efter at skabe ”en endnu bedre revy” og opfylde de forventninger, som vores publikummer har – og i år er ingen undtagelse. Dette er kun muligt med de mange timer, ressourcer og kræfter, som vores medlemmer bidrager med.

 

Vi er i dag stolte over, at vi kan præsentere BSS-Revyen, som en af de største og bedste studenterrevyer i Danmark, hvor nytænkning, positivt humør og vores medlemmer er i højsæde. Revyen er for ALLE - for alle de studerende i Aarhus og for ikke-studerende, der blot ser ønsker at være medlem af en social forening med et fantastisk fællesskab.


http://www.bss-revyen.dk/