DIY cover til Macbook

Rika Edelgren 05/02-2016

Efter at have set flere lave dette 'cover' til deres macbooks, ville jeg også prøve, så jeg købte dette selvklæbende folie med marmor print, en hobbykniv, og så var det bare om at gå i gang. Jeg synes selv, at det blev rigtig flot, men det kræver lige lidt øvelse, at få skåret æblet flot ud.

Jeg har ønsket mig et cover til min macbook i lang tid, men jeg har ikke fundet et til en rimelig pris, som bare lige var mig, og så gad jeg ikke, at computeren blev tykkere på grund af coveret. Det her folie, hjælper jo ikke på, hvis man nu skulle tabe sin computer, men det gør, at computeren ikke bliver ridset, og så synes jeg, det gør computeren lidt mere personlig. Der er rigtig mange flotte mønstre at vælge imellem, og det kan bl.a. købes i panduro hobby, til omkring 65-90kr., hvilket er en hel del billigere, end at skulle bruge 300kr. på et cover.

For at få det pæneste resultat, er det vigtigt at have en en hobbykniv, som er skarp, så en eller anden gammel sløv hobbykniv kan altså ikke bruges, og så at du kommer af med alle luftboblerne under folien. :-)

 

Det skal du bruge:

Selvklæbende folie

Hobbykniv

Lineal

Underlag til at skære på

.....................................................

Fremgangsmåde:

- Klip et stykke folie af rullen, som er lidt større end overfladen af din computer.

- Begynd at klistre folien på din computer, lidt ad gangen - tag bagsiden af folien af, som du når længere og ikke det hele på én gang, da det vil gøre processen sværere. For at undgå luftbobler, brug din lineal til at trykke folien fast, henover din computer. Hvis ikke det hjælper, kan du bruge hånden.

- Når folien er sat på, vender du computeren om, og skærer folien af, helt ind til computeren, så du får en flot kant, hele vejen rundt.

- Skær forsigtigt æblet ud, ved at åbne computeren, så det lyser, og skær langs kanten af æblet. Undgå at trykke for hårdt, da det vil ridse computeren.

.....................................................

Og det var det! Et styks flot computer med helt nyt design :-)

 

//Rika 

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...