Få din parfume til at holde hele dagen

Rika Edelgren 18/03-2016

 

Jeg tror, at alle piger og kvinder er trætte af at have brugt mange hundrede kroner på en parfume, som viser sig kun at holde duften i et par timer, inden den skal friskes op. Derfor har jeg siddet og surfet lidt rundt på nettet, for at finde lette metoder, til at kunne forlænge holdbarheden og duften af de dyre dråber.

Den første ting er, at parfume holder sin duft bedre på fugtet hud, så sørg derfor for, at have taget en bodylotion på, inden du bruger din parfume, hvis du vil have den til at holde længere.

 

For at det er nemmere at dufte parfumen, har jeg hørt, at man skal sprøjte lidt på de steder, hvor huden er varm, og hvor man kan mærke pulsen. På den måde spreder duften af parfumen sig rundt på resten af kroppen. Altså er halsen, håndleddene og på indersiden af albuerne, de steder du skal tage parfumen på, og hvis du vil gå all in til en fest, hvor du har kjole på, kan man også sagtens tage lidt i knæhaserne. Selvom det lyder lidt underligt, så skulle det altså virke (hehe)!

Mange begår den fejl, at når de har påført parfumen på håndleddene, så gnider de håndleddene sammen, hvilket ‘ødelægger’ parfumens duft, og faktisk gør, at duften forsvinder hurtigere.

Håret skulle også være et godt sted, at sprøjte lidt parfume i. Det skulle efter sigende holde rigtig godt på duften, hvilket jeg personligt har haft gode erfaringer med, og synes virker rigtig godt for mig.

 

Og husk, at selvom du ikke selv altid kan dufte din parfume, så kan det godt være at andre kan. Det er simpelthen, fordi du har vænnet dig til duften, så du behøver ikke at friske din parfume op tre gange om dagen, for parfumen kan sikkert stadig duftes af alle omkring dig.

 

Jeg håber at disse tips kan hjælpe jer, for man vil jo gerne have mest muligt ud af sin parfume! I kan jo prøve det af til weekendens bytur ;-)

 

//Rika

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...