Studiz anbefaler // Café Palermo

Rika Edelgren 21/03-2016

Jeg har været inde og spise på Café Palermo, som ligger på Kultorvet, i København, og det er helt klart ikke sidste gang, jeg kommer til at spise der. Stedet havde den hyggeligste stemning og virkede ikke for stort, da der er flere etager - og så var maden bare virkelig lækker! Det er ikke mange steder, man får hjemmelavet brunchbuffet til en tilbudspris på kun 69kr., og som studerende, med gyldigt studiekort, sparer du yderligere en 10’er og får en brunchbuffet til sølle 59kr, hvilket er helt vildt billigt, især når det ligger i hjertet af København. Café Palermo er desuden Studiz partner, så du kan finde deres rabat her på siden.

Der var både røræg, hot wings, forskelligt friskt brød, en pastaret, tunsalat, den bedste hønsesalat jeg har smagt, pandekager, og alt hvad en god brunch ellers burde indeholde. 

 

 

Det er super fedt, at ejeren af caféen synes, at maden skal være til at betale for alle, og det bærer priserne på resten af menuen også præg af; du kan bl.a. få ægte hjemmelavede italienske pizzaer fra 69kr, hovedretter fra 69kr, og desserter fra 39kr. Jeg havde taget min mor med mig, fordi det altid er hende som tager min bror og mig med ud at spise, så jeg synes at hun skulle forkæles lidt, nu hvor Café Palermo bød på mad.

Vi fik os en snak med ejeren, som åbnede Café Palermo i midten af februar 2016. Han fortalte os om, hvad tankerne bag konceptet var, og det var bl.a., at maden skulle være hjemmelavet med gode råvarer og så skal det være billigt, så alle kan være med. Han fortalte os også om nogle af de planer, han har med caféen i fremtiden, nemlig, at den nederste etage skulle være mere lounge-agtig, hvor man kunne sidde og få fx en kop kaffe, i hyggelige omgivelser, som minder mindre om en restaurant, end de øvrige etager. Man kunne virkelig fornemme, at han brænder for den her café og gør alt for, at kunderne altid for den bedste oplevelse, når de besøger Café Palermo. 

 

 

I hvert fald, så vil jeg anbefale jer at tage ind forbi Café Palermo, hvis I er i nærheden af København og leder efter et godt sted at spise, som ikke koster hverken en halv- eller en hel bondegård.

 

//Rika

 

**Café Palermo bød vores blogger på mad, men indlægget er udelukkende skrevet ud fra bloggerens ærlige mening.

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...