5 tips og studierabatter der hjælper dig til efterårets bedste garderobe!

Louise Sejersbøl 03/10-2017

Efteråret har for alvor gjort sin entré.

Med de skiftende årstider følger fornyelser og opgraderinger af garderoben – og til det får du hér lidt hjælp fra Studiz-redaktionen.

Er der noget vi er gode til hos Studiz, er det at tilbyde DIG og dine medstuderende rabatter på et bredt udvalg af danske webshops og fysiske butikker.

Her har vi samlet 5 tips – og tilhørende rabatter, som vi håber, du kan bruge, når du skal i gang med den helt store efterårsshopping.

 

Basisgarderoben er regel nummer 1

Har du styr på din basisgarderobe? Hvis ikke, så fortvivl ej, for der er kyndig vejledning at hente hos Stylepit til både ham og hende. Hos Nelly.com har de samlet alle deres forslag til det perfekte basistøj her. Begge webshops giver dig 10% studierabat, når du handler via Studiz' website eller app.

 

Efterårstrends anno 2017

Når basisgarderoben er på plads, kan du supplere med sæsonens aktuelle trends og styles. Zalando guider dig gennem dette efterårs modetrends, hvor du også kan spare 10% igennem Studiz.

Er du på udkig efter endnu mere inspiration, så klik ind på Stylepits efterårsguide – eller se med hos Ditteblog, som giver sit bud på efterårsfavoritterne fra Boozt.com.

 

Langtidsholdbar vinterjakke

En god vinterjakke, som holder dig varm i årets koldeste måneder kan være en dyr investering. Ofte kan det være en god idé at spendere penge på en jakke, som holder mere end én sæson. Vælg derfor mærke og stil med omhu. Lad dig eventuelt inspirere af Christina og Ditte, som har samlet flere flotte bud på jakker, der kan lune dig nu og den kommende vinter.

Fik vi sagt, at Studiz’ også giver dig mulighed for at handle med 10% rabat hos Boozt.com? Den slags er værd at tage med på dyre indkøb!

 

Komfort og pasform til fødderne

Samme regler gælder for fodtøj. Kvalitet, pasform og komfort må være nøgleordene, når vinterskoene skal findes. Sæsonen strækker sig trods alt fra nu og til udgangen af februar. Er du rigtig god, vælger du en model, som også klarer næste års sæson.

Om du er til sneakers, støvler, stiletter eller noget helt fjerde, så er der helt sikkert noget at finde hos en af de mange online forhandlere. Prøv at søg hos Boozt.com, Zalando, Nelly.com, Stylepit og Spartoo.

Spartoo kører i øvrigt med rabatter på 10%, 15% og 20% året ud. Du kan se mere i Studiz-appen.

 

De små deltaljer

Alle ved, at accessories sætter prikken over i’et på et velvalgt outfit. Gå derfor ikke ned på accessories! Netop nu har Trendhim alverdens spændende sager, som kan peppe ethvert efterårslook op. Der er alt til ham som elsker seler, hatte, armbånd og ure – og handler du gennem Studiz får du selvfølgelig 10% rabat på dit køb.

 

Her hos Studiz håber vi, at du får et lunt og velklædt efterår - og at du nyder godt af de mange rabatter, som vi tilbyder hver dag!

 

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20