Studievenlig shopping

Mie Sølvtoft 19/04-2016

SU og shopping går dårligt hånd i hånd, og kan i min verden let betragtes som modsætninger. Derfor blev jeg utrolig glad, da jeg for nylig fik øjnene op for en helt ny verden af outlets og lagersalg, online såvel som fysisk og med tøj såvel som boliginteriør.

Jeg synes derfor, at det er min pligt at dele mine erfaringer, tips og tricks med jer! :)

Hvis du skal finde et lagersalg eller outlet er Facebook et godt sted at starte. Her opretter virksomheder og butikker ofte deres lagersalg og udsalg som events eller begivenheder, som du frit kan tilmelde dig.

Er du dog, ligesom jeg, ikke særlig vild med at mase dig gennem smalle butiksrum, stå i kø og kæmpe om det sidste par støvler, så gå online! Her kan du i ro og mag shoppe gode rabatter. 

Personligt har jeg forelsket mig i søgefunktionen på den online shoppeportal katoni.dk, der har udviklet et program, der finder outlets og lagersalg, som er tættest på din by. Indtast dit postnummer, og du bliver præsenteret for en række udsalg og outlets.

 

 

Et andet godt sted at søge er på lagersalg.com, der overskueligt præsenterer og opdaterer listerne med fysiske såvel som online lagersalg. Desuden har siden en funktion, der gør, at du kan opdele din søgning ud fra produkt. Du behøver altså ikke scrolle dig igennem en lang række lagersalg af tøj, hvis du er på udkig efter boliginteriør.

 

 

Jeg er solgt, er du? 

// Mie

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Test Studerende
06/03-2023 09:13
Nice
Test Studerende
06/03-2023 09:13
Nice
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20