Rabatkoder

Hos Studiz kan du finde rabatkoder til en lang række onlinebutikker. Via vores verificering, kan vi sikre, at rabatkoderne, som butikkerne vi samarbejder med udbyder, kun er tilgængelige for reelle studerende.

 

Dette betyder, at vi kan få adgang til unikke koder hos en lang række virksomheder, som ellers ikke ønsker at tilbyde generelle rabatter. Mange af de virksomheder Studiz samarbejder med har forståelse for de beskedne økonomiske rammer, som vi studerende lever med, og vil derfor gerne give studerende muligheden for at købe deres produkter med rabat. Dette har tidligere været forholdsvis besværligt, da det har krævet en del administration at tjekke studiestatus, men via Studiz' automatiske verificering har de nu mulighed for at sikre, at deres rabatkoder kun bliver tilgængelige for studerende.

 

Hos Studiz er det vores målsætning at sikre, at det altid er studerende, der opnår de bedste tilbud og rabatter. Grundet vores økonomiske situation finder vi denne hensigt meget mere fair, end når rabatter gives til indkøbsforeninger og lignende, da medlemmerne i sådanne foreninger ofte har økonomiske rammer, som  er langt over de studerendes.

 

 

Du kan hjælpe os i vores kamp for et bedre studieliv ved at støtte op om Studiz. Dette kan du gøre ved at tilmelde dig Studiz, følge os på Facebook og Twitter samt ved at sprede budskabet om os til dine venner, studiekammerater og bekendte.

 

Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat