Studierabat Aarhus

 

Aarhus er procentvis landets største studieby med mere end 64.000 studerende. Byens største uddannelsesinstitution er Aarhus Universitet, som udmærker sig på en lang række punkter og er bl.a. rangeret i top 100 på de toneangivne universitetsranglister. Dernæst kommer VIA University College, som er landets absolut største University College med mere end 18.000 studerende fordelt på 7 campus-byer.

 

At byen huser så mange studerende ses også ved byens gennemsnitsalder, der er blandt landets yngste. Den høje koncentration af studerende giver en livlig by. Specielt i sommermånederne er byens studerende synlige i gadebilledet, hvor den spanske trappe ved byens centrale punkt, åen, danner ramme om mange hyggelige stunder. 

 

 

Studiebyen Aarhus byder på en lang række spændende specialbutikker i en god blanding med flere store velkendte danske- og internationale mærker. Blandt disse er der generelt en god forståelse for de studerendes økonomiske situation, hvorfor en lang række virksomheder tilbyder de studerende forskellige former for rabatter og specifikke tilbud - se dem alle sammen her.

 

Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
Start live chat
Start live chat