Bogkælder / udlånssystem

Studiz udlåningssystem er udviklet på basis af ønsker fra interessenter og indeholder alt der skal til for at administrere en bogkælder.

Key features

Studiz udlåningssystem giver mulighed for at køre en klassisk udlånsprocess, hvor alt styres af en bibliotikar, men tilbyder også mulighed for at uddeligere arbejdet.

Således kan undervisere selv lave reservationer til hold og klasser, samt følge med i udlånsprocessen for disse. Undervisere kan ligeledes aflevere bøger i systemet for studerende, samt se deres kollegaers reservationer, sådan de indbyrdes kan foretage ændringer hvis dette måtte behøves.

Systemet giver også mulighed for at de studerende selv scanner deres indlån, hvilket giver den fordel, at de på denne måde, kvitterer for indlånet, gennem deres unikke bruger-ID (UNI-login / Mit-ID). Den enkelte studerende kan se såvel udlån som reservationer via Studiz app, og bliver modtager automatisk adviseringer ved nye reservationer, sådan de ved, at de nu skal hente en given bog, og ligeledes ved hjemkaldelse eller evt. rykkere.

Bibliotikar adgang:

 • Fuld overblik: Hurtigt og nemt se alle udlån og reservationer, samt institutionens beholding af både bøger og udstyr.
 • Status funktionalitet: Se status for hold/klasser, studerende eller ansattes lån og reservationer via en lyn hurtig status funktion.
 • Automatiseret hjemkaldelsesprocedure: Aktiverer en automatisk hjemkaldelsesprocedure med tilhørende faktura generering for manglende retuneringer.
 • Med Studiz app:

 • Ubesværet reservation: Se udlån og reservationer for hold, klasse, studerende eller ansat samt oprette disse.
 • Enkel udlånsregistrering: Foretage udlån / retuneringer ved at scanne stregkoder/QR-koder/ISBN numre.
 • Sikre udlånskvitteringer: Få adgang til historik og udlånskvitteringer.
 • Endnu ikke overbevist?

  Resource optimering: Gør udlånsprocessen hurtigere og optimer ressourceudnyttelsen med inddragelse af undervisere og de studerende.

  Fuld kontrol til undervisere: Giv lærere større autonomi i håndteringen af reservationer og lån, samt frigør bibliotekarer til andre opgaver.

  Sikre udlånskvitteringer: Adgang til kvitteringer i Studiz app for reservationer og lån samt eventuelle regninger ved manglende aflevering.

  Vil I høre mere om mulighederne ved platformen?

  Såfremt du/I er interesseret i at høre mere om hvordan Studiz kan forenkle og effektiviserer de administrative processer hos jer kan du udfylde nedenstående kontaktformular.

  Vores team vil med glæde dele ud af vores +10 års erfaring med landets uddannnelsesinstitutioner, og sammen med dig/jer, finde en løsning som opfylder jeres specifikke behov.

  Du kan også kontakte os via telefon eller e-mail:

  [email protected]
  Studiz ApS ©
  Kundeservice: (+45) 71 99 75 20
  Start live chat
  Start live chat