Få lækkert tøj til billige priser

Rika Edelgren 06/06-2016

Nu er loppemarkedsæsonen for alvor skudt i gang, og selv kan jeg godt lide, at tage rundt på de forskellige markeder, og kigge på tøj, og andre fine ting. Når man er på SU, har man sjældent råd til det dyre mærkevaretøj, og det er her, loppemarkederne kommer ind i billedet! Igennem de sidste par år, har jeg gjort mange gode fund på specielt loppemarkedet i Charlottenlund. Der er rigtig mange unge piger, som sælger ud af deres tøj, og der har jeg fundet mærker som fx Day, By Malene Birger, Cos, Ganni, Bruuns Bazaar og rigtig maget andet, og jeg har maks betalt 75kr pr del, som nogle gange stadig havde prismærke i.

 

 

Når man skal på loppemarked, er der to tidspunkter, hvor det er smart at komme på, og det er enten om morgenen, lige når det åbner, eller lige inden det lukker. Vælger man at komme om morgenen, finder man de gode ting, men her skal man være villig til at betale mere for det, i forhold til om aftenen, hvor folk bare gerne vil af med deres ting til meget lavere priser, men hvor mange af de gode ting dog vil være solgt. Der er fordele ved at komme på begge tidspunkter, men personligt foretrækker jeg at komme så tidligt som muligt, og finde nogle fine ting.

Når jeg går rundt på loppemarkeder, tager jeg mig selv i, at tænke at alt over 50kr er dyrt, hvilket det jo egentlig ikke er, men når der er så mange flotte ting til under 50kr, hvorfor så betale mere end det, haha. Derudover skal man altid huske at have poser og kontanter med sig. Selvom de fleste efterhånden tager imod MobilePay, er det ikke alle, så det ville være virkelig ærgerligt, hvisman lige fandt en flot bluse, som man ikke kunne betale for, fordi man ikke havde kontanter med.

Hvis I af og til kommer til at lave fejlkøb, så gør I det med garanti også på loppemarkeder, og det kan derfor være at godt idé, at finde ud af hjemmefra, hvad man egentlig leder efter, for at undgå at komme hjem med en masse, som måske ikke lige er din stil alligevel, eller som du ikke behøvede. :-)

 

//Rika

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20