Kom i form - nemt, gratis og når du har tid

Rika Edelgren 15/12-2015

 

Sidst jeg selv var medlem i et fitness center, er efterhånden nogle år siden - det var dyrt, jeg følte ikke ,at jeg havde tid, og det krævede alligevel, at jeg skulle cykle eller få min mor til at køre mig, for at jeg kunne træne, så til sidst fik jeg faktisk ikke trænet overhovedet og blev meldt ud. Det var så her, jeg stødte på Blogilates.com. Siden styres af pilatesinstruktøren Cassey Ho, som laver trænings- og strækvideoer til alle muskelgrupper.

Videoerne har forskellig længde, så man kan træne, når man har tid. Mange af mine favoritter tager ikke mere end 5-10 minutter, og så kan de kombineres, så du kan lave en serie af træningsvideoerne, hvis du har tid, eller nøjes med at træne til en enkelt video, hvis du ikke har tid til mere end det - det er virkelig smart!

Det jeg kan godt kan lide ved Blogilates er, at Cassey Ho er meget motiverende og træner sammen med dig, og det eneste, du faktisk har brug for, er en yogamåtte, hvilket ikke er den dyreste ting, og det kan købes mange forskellige steder, som fx Stadium og af og til har Netto nogle, der er rigtig gode.

 

Hvis I synes, at det er lidt svært at komme i gang og mangler inspiration til gode videoer, hvor man ikke skal bruge andet end sin yogamåtte og sig selv for at begynde, så vil jeg liste mine favoritter til henholdsvis abs, legs og butt herunder.

 

Min top tre – abs:

- 5 minute flat abs

- 5 Best Exercises to Flatten your Lower Belly

- Extreme abs workout

 

Min top tre - legs and butt:

- Butt Lift & Slim Thighs

- Pippa’s butt workout

- Perfect legs workout

 

Hvis I kan lide hendes videoer og gerne vil bruge hendes træningsmetode mere fast, kan man altid tilmelde sig hendes nyhedsbrev og hver måned få en kode til hendes træningskalender, hvor hun selv har lavet en træningsplan, man kan printe ud og følge hver dag. Hvis du ikke har trænet før, men stadig gerne vil følge hendes træningskalender, findes der en for begyndere, som kan findes i menuen under “workout calendar”.

 

Så er det jo bare at komme i gang :-)

 

// Rika Edelgren 

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...