Team Studiz

Studiz er skabt af studerende og drives efter princippet "Fra studerende - til studerende"

Vi alle enten er studerende eller har afslutte vores studie for nyligt. Det er en af vores største styrker, da vi mener, at det er de studerende som kender de studerende bedst, både hvad angår ønsker til studierabatter, hvordan vi gerne vil kommunikeres med og udfordringer i studielivet generelt.


Vi har kortorpladser forskellige steder i landet - oftest i kontorfællesskaber som studentervæksthuse. Vi er altid meget interesseret I at høre fra vores medstuderende, så du er altid velkommen forbi til en snak og en kop kaffe/te eller sende os en mail.
Holdet bag dine studierabatter

Lasse tindb k Lasse Tindbæk
Uddannelse: Business Development Engineer ved AU-HIH Yndlings studierabat: Stylepit Founder and CEO

"For mig begyndte det hele med en bachelor opgave...
Idag er min rolle at udvikle og forbedre Studiz til vores alles bedste"

E-mail: lt@studiz.dk Tlf.: 29408339
Mohamed Mohamed M. Ghonem
Uddannelse: Markedsføringsøkonomen Yndlings studierabat: Zalando Marketing

Mit mål er at lære igennem de forskellige opgaver, som jeg bliver stillet til ansvar, og herigennem være med til forbedre studielivet for de studerende.

E-mail:
Malene madsen Malene Madsen
Uddannelse: Markedsføringsøkonom ved Erhvervsakademiet Aarhus Yndlings studierabat: Hotels.com Social Media Manager

Som en del af teamet hos Studiz arbejder jeg på at udvikle og markedsføre platformen for studerende via studierabatter og andre relevante emner og arrangementer for at nå vores fælles mål - en sjovere, billigere og en mere enkel studietid!

E-mail: mm@studiz.dk Tlf.: +45 22 99 54 32


Skulle du have specifikke spørgsmål til studierabatter og Studie deals, beder vi dig kontakte den pågældnede virksomhed direkte, da vi udelukkende formidler information om studierabatterne og specielle tilbud.Bliv vores nye kollega!Vi er altid på udkig efter medstuderende, der har drive og talent - og som via dette, vil være med til at give os alle en bedre studietid

Vi bekymrer os ikke om hvilken uddannelse du læser eller hvor langt du er kommet, så hvad end du læser Nanoscience, går på Produktionsskole eller er Dramatiker, hører vi gerne fra dig, hvis du mener du kan gøre studielivet bedre -

job hos Studiz.