Beauty-tricks på SU

Elisabeth Liv Bjerregaard Christensen 25/02-2016

Så er der officiel ingen undskyldning mere for at være usoigneret, selvom du er på SU :P Ej, jeg tænker de fleste af og kender til følgende: man står nede i Magasin (typisk overfor Kiehl’s.. ) og overvejer, om man skal spise pasta en hel måned for at få råd til nogle af deres lækre plejeprodukter.. Og selv om pasta-løsningen er fristende, så er det altså bare ikke så fedt i længden. Been there – done that. Derfor har jeg lavet en lille liste med tricks og tips, som din krop vil elske dig for! 

 

Hvis du tænker, når du har læst mine tricks: Næææh, det var nogle gode råd! Så kan I læse mere på bettebjerregaard.com

#1 Kokosolie

Kokosolie er din ven – så er det sagt. Det er godt for både hud og hår. En bøtte koster ca 50 kr. i Superbrugsen (+ den er økologisk ) og så er det den bedste hårmaske. Smør det ind i dit hår, lad det side en time eller to, shampoo i håret først (ellers får du det aldrig ud igen) og så vask det ud. Det er virkeligt godt for dit hår – især her i disse frost-tider.. 

I øvrigt findes der super mange gode opskrifter på nettet til en bodyscub – også basseret på kokosolie! 

 

#2 Få din mascara  til at leve længere

Hvis din mascara er helt tør, men du stadigt har på fornemmelsen at der er mere tilbage nede i den, så kan du dryppe lidt øjendråber eller kontaktlinseopløsning derned – det skulle forlænge levetiden ! Men altså hovedreglen er: levetiden for en mascara er 3 måneder, der kommer nemlig ret mange bakterier på den … 

 

#3 Rene pensler 

Jeg er rigtigt glad fro mine make-up-pensler, for det var egentligt nogle som ikke var helt billige.. Derfor vil jeg også gerne passe godt på den – især når de skal renses, da de jo er sådan lidt sarte. Men lad nu være med at rense dem med almindelig sæbe eller shampoo – på den anden side er der inden grund til at bruge mange penge på sæbe specielt lavet til pensler. Man kan nemlig også bruge baby-sæb/shampoo – det er meget billigere og er skånsomt for dine pensler ! 

 

#4 Ødelagt pudder (-.-) 

Alle kender følelsen af at have brugt virkeligt mange penge på en pudder, kun for ikke ret lang tid efter at smide den på gulvet, så den går i totalt i smadder.. Men fortvivl ikke! Det eneste du skal bruge er 70% husholdningssprit – hælde lidt i din pudder af gangen og så trykke ned –repeat – og til sidst vil den være lige så god som ny!! GENIALT!

Ps. Det virker også med blush, øjenskygge.. you get the picture :-)

 

#5 Sorte rander under øjnene

Der er noget ALLE studerende får (ellers er du et geni, eller så læser du ikke, det du burde..) MEN også det kan løses på en billig måde. Små te-poser med kamillete, som gøres våde i KOLDT vand. Læg dig ned med te-poser på øjnene – det vil hjælpe dig med at afskaffe de sort rander under øjnene :-)

 

GOD FORNØJELSE! 

// Bette

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...