Nye Sneakers - med rabat!

Gry Lauridsen 14/12-2015


Nye sneakers med studierabat igennem Studiz

 

Jeg elsker sneakers og er derfor altid på jagt efter nye – også selvom jeg jo i virkeligheden ikke har brug for nogen! Men når det nu skal være, er det jo skønt, når man kan få dem lidt billigere.


Puma sneakers med studierabat

 

Puma Suede Pastel Pink

 

For et stykke tid siden forelskede jeg mig i Pumas klassiske sneaker ”Puma Suede” som i forårets anledning var blevet lavet i tre pastelfarver: gul, turkis og pink. Det var sidstnævnte farve, at jeg kastede min kærlighed på og jeg begyndte derefter at sætte kursen ind for at finde dem. Jeg kunne dog kun opstøve dem på udenlandske hjemmesider, hvilket betød en ret høj pris og ikke mindst porto (minimum et hundrede kroner). Men efter lang tids søgen, da skoen er en limited edition, var jeg så heldig at finde skoene på hjemmesiden Saranza. Den franske virksomhed Sarenza beskæftiger sig udelukkende med online-skosalg og sender til det meste af Europa, hvilket også afspejles i mængden af sko. Hos Sarenza kostede skoene cirka 60 kroner mindre end på de udenlandske sider og derudover havde de gratis fragt og gratis retur.


Studierabat på sko med Studiz


Nicoline bruger studierabat med Studiz

 

Rabatten

 

Foruden den i forvejen lavere pris, fandt jeg via Studiz en rabat på 100 kroner til Sarenza, der kan bruges ved det første køb man laver på siden. Derved kom jeg altså til at spare fragten + 60 kroner + 100 kroner og kom derved kun af med 445 kroner sammenlignet med de omkring 600-700 kroner jeg skulle have givet for ”Puma Suede Pastel Pink” på en anden webshop. Hurra for rabatter og nye girly sneakers!

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...