Interview: Ditteblogs tre tips til din efterårsgarderobe

Louise Sejersbøl 16/10-2017

Denne måneds store tema og fokus er efterårsgarderoben og efterårsferien. I denne forbindelse bringer vi derfor et lille interview med Ditteblog, som har været sød og give tre tips og gode råd videre. Ditte har også skrevet flittigt om spareråd – og tips i forbindelse med sit shoppestop her i oktober. Læs med og bliv klogere på, hvilke tricks Ditteblog selv benytter sig af til sin efterårsgarderobe.

 

 

Korte facts: Ditte Gimm Hansen, 27, Aarhus

Blog: www.ditteblog.dk

Instagram: www.instagram.com/ditteblog

 

Hvad har du valgt at genbruge i din garderobe dette efterår?

 

Jeg har for et par sæsoner siden været så smart at investere i nogle rigtig lækre uldfrakker fra Ganni. En mørk og en lys. Den ene kører på 3. år og den anden på 4. De er så klassiske, at de kan bruges igen og igen, hvis bare man husker at passe på dem og sende dem til rens engang imellem. Den ene kan faktisk stadig købes i butikkerne.

 

Hvad har du forelsket dig i af aktuelle efterårstrends?

 

Midi nederdele! Jeg er så glad for at nederdelene begynder at få mere længde og jeg skal helt klart have købt mig nogle flere. Derudover er jeg vild med, at farven rød er blevet så populær. Jeg føler mig altid ekstra feminin, når jeg bærer rød.

 

Hvad er dit bedste tip til at sammensætte en god, funktionel og holdbar efterårsgarderobe?

 

At gå efter kvalitet og dermed lidt dyrere varer, når man køber f.eks. frakker, støvler, strik osv. Så kan man købe budget ved de mere trendbaserede ting, der skiller sig ud. Det har hvert fald hjulpet mig til at kunne genbruge min garderobe i flere sæsoner.

 

Bonus: Hvad er dit bedste tip til en god og billig efterårsferie?

 

Snup en ferie i egen by. Brug lidt ekstra penge på at tage ud at spise, gå på museum, ose et par timer i de lokale butikker. På den måde sparer man penge på overnatning og transport, men man kommer alligevel ud af hverdagens trummerum.

 

 

 

 

 

LÆS OGSÅ: 5 tips og studierabatter der hjælper dig til efterårets bedste garderobe og 7 aktiviteter der rimer på efterårsferie

 

Husk at Studiz er til for at gøre studielivet billigere, sjovere og enklere for dig. Vi har altid masser af studierabatter til dig. Hent appen – og få adgang til rabatterne med det samme!

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...