Miljøvenlig frisør

Nana Bech Eneqvist 14/12-2015


Birthe Gleerup frisør Aarhus

 

 

Nede i hyggelige Badstuegade ligger den miljøvenlige frisør Birthe Gleerup – det er næsten altid her jeg bliver klippet og det er der flere grunde til. For det første – og absolut vigtigste – fordi de altid forstår hvad jeg mener og virkelig kan få det bedste ud af mit hår. Og fordi de ikke tager 15 cm, når jeg sagde 5. Allerede der ;) .. Og så er jeg altså en sucker for det miljøvenlige koncept, der betyder at der aldrig lugter kemisk i salonen – tværtimod dufter der af økologisk te og milde, velduftende produkter. Teen er i øvrigt helt gratis og bliver serveret med lidt frisk frugt, både når du venter og når du bliver klippet..

 


Nana bliver klippet med studierabat

 

 

 

 

Jeg bad om at beholde en del længde, men uden de slidte spidser selvfølgelig og så ville jeg gerne have lidt mere at lege med i form af etager. Resultatet er så fint, synes jeg. Jeg købte faktisk den voks med, som frisøren brugte til at sætte det, så jeg kan gøre det samme - og den er heldigvis præcis lige så let at arbejde med, som da min søde frisør viste det hele i salonen!


Studierabat hos Birthe Gleerup med Studiz

 

 

 

Studierabatten

 

 

 

Booker du online på /Birthe-Gleerup og vælger en tid mandag-onsdag, så giver Birthe Gleerup 12% i studierabat! Det er ikke noget du vælger til under selve bookingen, du siger det bare, når du skal betale – og husk så lige studiekortet (Du kan sagtens bruge Studiz' app'ens studiekort)! Jeg kom af med 462 kroner for et helt normalt dameklip med vask (i massagestol) + føn. Og hvis der er helt lavvande i kassen koster et elevklip 375 :).

 

//Nana

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...