Kampen mod umulig vinterhud

Elisabeth Liv Bjerregaard Christensen 26/01-2016

Frosten har for alvor været her, og personligt synes jeg, det er mere lækkert end gråvejr.

En ting man lige skal overveje, når vejret skifter til det mere kolde af slagsen er: hudplejen. Den kolde luft vil udtørre huden og give et rigtigt grimt resultat.
Not so nice.
Derfor er det altså virkeligt vigtigt hvilke produkter, som man bruger. Ansigtsskrub er et must – helt op til hver anden dag.  Brug gerne en olie, da det hjælper huden med at tilpasse sig mellem det meget kolde vejr udendørs og den tørre luft indendørs.
Med hensyn til ansigtscremen, bruger jeg en lidt federe creme om vinteren, end hvad jeg gør resten af året. Og selvfølgeligt både en dagcreme og natcreme.

MEN så kommer spørgsmålet til en million: hvordan kommer man i nærheden af nogle ordenlige produkter til en fair pris ?!

Jeg har simpelthen fundet et mærke som både er virkeligt godt og til en yderst fornuftig pris. Nemlig Nib+Fab.  Det er først nu mærket er ved at blive kendt herhjemme, og det forhandles ikke så mange steder, men man kan fx få det på asos. Personligt køber jeg det i House of Stars i Randers, de forhandler det nemlig også. Det er i øvrigt Kylie Jenner, som er model for mærket. Og bare lige for at slå det fast – indlægget er ikke sponsoreret, jeg er bare virkeligt glad for mærket!
 

Jeg har aldrig haft så pæn hud, som når jeg bruger Nib+fab. Prisniveauet er omkring 100 kr. pr. del – hvilket jo er ret pænt for hudpleje. Jeg vil helst heller ikke betale mindre, for det er altså ikke hvad som helst, jeg er villig til at proppe i hovedet J Jeg har været mange mærker igennem Clinic, Ole Henriksen, Plasir, you name it, men Nib+fab er suverænt det bedste. Og de laver alt: cremer, serum og rense produkter i flere afskygninger!  

 

Alt i alt et virkeligt godt mærke til en studerende, som gerne vil have en pæn hud, uden at skulle give pant i ens kollegielejlighed til gengæld.

 
// Bette
www.bettebjerregaard.com   

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...