Nytårsfortsæt du kan overholde

Pernille Thorup 14/01-2016

Januar er ovre om lidt, og jeg ville lige samle op på det her med nytårsfortsæt. Jeg har aldrig rigtig haft nogle nytårsfortsæt, da jeg ikke rigtig tror på en ny start pga. af et nyt år. Hvis der er nogle ting, man vil lave om i sit liv, kan man ligeså godt ændre det med det samme i stedet for at tænke: "til næste år skal jeg..." Selvom det kan være rart at udskyde ting :-) Nytårsfortsæt kan ofte også være urealistiske, så her er nogle nytårsfortsæt, som jeg er ret sikker på, du kan overholde..

1. Tømmermænd. Ja det typiske nytårsfortsæt ville være at drikke mindre alkohol, men det viser sig ikke altid at være så realistisk, som man tror, så nytårsfortsættet er dermed: Hold dig til én pose chips for at pleje dine tømmermænd. Åben IKKE pose nummer to!

 

2. Læs mere. Jeg har altid et mål om at læse mere af pensum på uni, men det er som det ikke rigtig sker. Så nu er målet, at der skal læses én tekst vær uge. Det skulle være til at overholde, skulle det ikke? (Man har vel lov at håbe)

 

3. 2016 er året, hvor jeg skal spise sundt! Hvad med bare at sige, at man vil spise sundere? Så stresser man ikke hele tiden over, at man skal være sund, men tænker blot over, at man nok ikke skal drikke cola nummer 3...

 

4. Jeg skal træne hver dag! Det er nok et højt løfte at give sig selv, for der kommer altid noget i vejen for træningen. Andre planer eller sofaen. Mere motion og bevægelse kunne være et mål i stedet.

 

Det var nogle af de typiske nytårsfortsæt, som jeg hører en del af. Men glem dem nu bare og sæt realistiske mål, når det passer dig og til de emner, der passer dig :-)

 

//Pernille

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...