Inspiration til en sundere livsstil

Simone S. Christensen 15/12-2015

Sundere livsstil på SU

Foto: ecards.com

 

Jeg tror, de fleste kender til undskyldninger som ”Det er for dyrt og/eller for tidskrævende at være studerende og spise sundt”. Sandheden er, at det blot kræver lidt omhu og planlægning af den kommende uges måltider og indkøb. Jeg kender selv alt for ofte følelsen af at stå og kigge ind i et rungende tomt køleskab kl. 17:30 og tænke: ”Mon der på mirakuløst vis dukker noget op, hvis jeg kigger længe nok?”. Efter mit semester i USA havde jeg taget en del på, og begyndte derfor på en kur. I den forbindelse har jeg søgt meget inspiration hos andre bloggere/Instagrambrugere til lækre, sunde måltider. Derfor vil jeg i dette indlæg dele nogle af mine yndlingsinspirationskilder med Jer! Indlægget byder på 6 seje kvinder, hvis indlæg, jeg ofte planlægger min madplan ud fra.

 

Cathrineyoga er en super inspirerende 22-årig studerende, som næsten dagligt lægger en masse opskrifter op på alt fra morgenmad til sundere desserter. Hendes opskrifter er ofte gluten-, sukker- og laktosefri, men opskrifterne kommer også med bud på alternativer til gluten/laktosefri produkter.

 

Getfitinspiration er en af mine yndlingsblogs at følge med i, da Mette, som har den, er hudløst ærlig omkring sin svære kamp mod kiloene. Det er ikke en blog proppet med opskrifter, men derimod en masse personlige og ærlige indlæg i en svær kamp mod vægten. Man kan ikke andet end at holde af hende og hendes uhøjtidelige selvopfattelse.

 

Healthybbc er heroppe fra Aalborg og kæmper med sygdommen lipødem. Jeg nyder at følge hendes seje kamp trods sygdommen, og så lægger hun altså nogle ret lækre opskrifter op engang imellem; f.eks. hendes protein-iskaffe, som er perfekt på disse varme sommerdage!

 

Evolutionfit er uddannet kostvejleder og lægger virkelig også nogle lækre billeder og opskrifter op på sin blog og Instagram. Hun har tabt sig 28 kg, og har selv den bikiniform, som jeg drømmer om.

 

Helenes Sunde Køkken laver sundere udgaver af alle de traditionelle kager, som jeg kender og elsker. Hun laver kalorielette og proteinrige udgaver af alt fra træstammer til Twix bars. Hvis du mangler inspiration til sunde desserter, er siden klart et besøg værd!

 

Madbanditten - sidst men ikke mindst er der den ukronede dronning af LCHF-kuren, Jane Faerber. Udover hendes 4 fantastiske kogebøger, som allerede byder på lækre LCHF opskrifter, bugner hendes side også med lækre opskrifter på de fleste traditionelle retter - blot i en LCHF-version.

 

 

Det var lidt inspiration til en sundere livsstil. Mange af kvinderne bruger produkter, som ligger i den dyrere ende for en studerende, f.eks. ISIS Perfekt Sød og Sukrin, men af og til kan man være heldig at finde disse produkter på tilbud, og så holder de i øvrigt længe, når man endelig har investeret i dem!

 

Hav en dejlig sommer og nyd vejret!

 

//Simone

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...