7 aktiviteter der rimer på efterårsferie

Louise Sejersbøl 13/10-2017

 

Efterårsferien står for døren. Det betyder frirum og en velfortjent pause fra studiebøgerne.

 

Hvad enten du er til indendørshygge eller lokkes af de kølige temperaturer, vil vi her på Studiz redaktionen gerne inspirere dig til en billig og studievenlig efterårsferie.

 

Vi mener, det er vigtigt med et godt afbræk fra hverdagen, så du kan lade op til studierne på ny.

 

Her får du vores bud på 7 underholdende aktiviteter, der rimer på efterårsferie.

 

 

En tur i biffen

 

Elsker du at se film på det store lærred? Så er det nu du skal tage dig selv, en god ven eller din kæreste med i biografen. Hos Kino finder du en oversigt over tidens aktuelle film i alle landets biografer – og herfra kan du også bestille dine billetter.

 

Du sparer 10-15 kr. på billetten, når du viser dit digitale studiekort i Studiz appen.

 

 

Brunch hjemme eller ude

 

Forkæl dig selv, din kæreste eller roomie med en lækker brunch på en nærliggende café eller derhjemme.

 

Før du bestiller bord anbefaler vi, at du tjekker Studiz appen for mulige studierabatter. Det er også altid en god idé at spørge tjeneren, inden du beder om regningen, da det ikke er alle steder, der skilter med deres studierabat.

 

Er du mere til den hjemlige model, men mangler lidt inspiration? Så læs med hos Helenes Sunde Køkken og Anna Warrington, der begge giver dig glimrende eksempler på, hvad en god, sund og lækker brunch skal indeholde.

 

 

En battle i brætspil

 

Her på Studiz redaktionen er vi selv blevet ret begejstrede for brætspilRundt omkring i landet findes flere gode brætspilscaféer, hvor man nemt kan få timerne til at gå. Caféerne har et bredt udvalg af spil i forskellige genrer og sværhedsgrader, så der er god mulighed for at blive udfordret og teste vennerne af.

 

Her finder du nogle af de forskellige brætspilscaféer:

- Aarhus: Aarhus Brætspilscafé

- Aalborg: Aalborg Brætspilscafé og Dice’ N Drinks

- København: Bastard Café

- Odense: Papas Papbar

 

 

Indendørshygge

 

Hjemme rimer på hygge og med de køligere temperaturer er det lokkende at holde sig indendørs. Nyd at du netop nu har muligheden for at sove længe og opholde dig hjemme. Lav dig selv kop kaffe eller varm kakao. Spendere din dag i nattøj. Og læs i din yndlingsbog.

 

Eller hvad med en dag i køkkenet? Lad dig inspirere af de mange lækre efterårsopskrifter hos Valdemarsro. Måske en omgang lækre pandekager og varm kakao?

 

 

Årskort til kunst

 

Vil du på museet og have en på opleveren? De danske museer er mere end kedelig kunst på væggene. Der er mange seværdige udstillinger at finde rundt omkring på landets mange museer.

 

På Studiz redaktionen er vi selv fan af bl.a. ARoS, Moesgaard Museum, Louisiana, Thorvaldsens Museum, Statens Museum for Kunst, Museum Jorn og Kunsten.

 

Husk på, at du som studerende kan spare penge på et årskort til de store museer, hvis du er en flittig museumsgæst.

 

Er du ikke helt skarp på, men derimod interesseret i at vide, hvilke danske museer der ligger tæt på dig, så anbefaler vi dig, at du henter appen Danske Museer. Her finder du museer og udstillinger afhængigt af din pågældende lokation.

 

 

Skovtur og æblerov

 

Måske har du ikke bemærket det, men skoven er vældig smuk på denne årstid, især nu hvor træerne falmer for blade. Ovenpå en al den indendørshygge, kan det være meget godt at komme lidt ud. Tag dig en gåtur i naturens flotte omgivelser. Det er nu du kan finde kastajner og blade i alskens fine farver, som gør sig rigtig godt til indendørspynt.

 

Måske bor du i nærheden af en frugtplantage? Det kan du faktisk undersøge her. Og hvis ikke så gå på æblerov i din bedstemors have eller det nærliggende supermarked. Glæd din bedstemor eller øvrige familie med lækker hjemmebagt æbletærte, æblekage eller æblemuffins. De vil elske dig for det.

 

 

Mad på Street food 

 

Street Food har efterhånden gjort sit indtog i de store danske byer – og det er med god grund, for konceptet er fedt og passer os unge mennesker. Her finder du mad fra mange forskellige køkkener, som behager alle typer af smagsløg. Det bedste er, at I kan handle mad i hver sin bod - og stadig mødes og spise om samme bord. Så slipper I for at skændes over, om det skal være indisk, nordisk eller italiensk ;-)

 

Du finder Street Food i:

Aarhus

Aalborg

Odense

København

 

 

Har vi glemt noget?

 

Var der ikke noget for dig? Så klik ind her og søg mellem online og lokale rabatter for et større udvalg. Tøv heller ikke med at give os feedback - for vi er til for dig og dine medstuderende, så I kan få landets bedste studierabatter.

 

Du ønskes en rigtig god ferie!

 

Husk at Studiz er til for at gøre studielivet billigere, sjovere og enklere for dig. Vi har altid masser af studierabatter til dig. Hent appen – og få adgang til rabatterne med det samme!

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20