Studiz tester: Frost og Fnug, Aarhus

Elisabeth Liv Bjerregaard Christensen 15/12-2015

 

Det er lidt pinligt at indrømme, men jeg har indtil i denne uge været Froyo-jomfru.  Det er hermed slut efter mit besøg hos Frost og Fnug i Bruuns Galleri i Aarhus. Og jeg kan lige så godt sige det med det samme: det bliver absolut ikke sidste gang - det smagte jo virkelig godt!
Frost og Fnug adskiller sig fra de andre Froyo steder ved, at det er økologisk.  De er faktisk de eneste, som er økologiske i Danmark – noget jeg personligt er en ret stor fan af.


Froyo universet er som sagt ret nyt for mig, og jeg blev ret overrasket over, hvor mange forskellige smagstyper, som Frost og Fnug kunne diske op med.
Jeg valgte hindbær, mango og jordbær og var især ret glad for den med hindbær.
En anden ting, som er ret smart, er, at der hænger et kalorieskema ved siden af, så man har en chance for at estimere, hvor meget man putter i munden.
 

Jeg synes engenligt, at Froyo er et godt alternativ, hvis man er en is-elsker som mig, men også gerne vil blive ved med at kunne passe sine bukser, if you get my drift. Altså, det er ikke fordi, at det ligefrem er kaloriefattigt, men det er meget bedre en almindelig flødeis. Desuden er der helt vildt mange forskellige slags  toppings (som i rigtigt mange forskellige slags) , heriblandt en masse frisk frugt og bær, så hvis man vælger det, så er det altså ikke nogen kaloriebombe! Men hvis man er i sit usunde hjørne, så er der bestemt også mulighed for det.
 

Uden at det skal blive sådan happy-go-lucky-agtigt, er der en anden ting, jeg gerne vil fremhæve, nemlig indretningen og hygiejnen. Der var simpelthen så appetitligt inde i cafeen og meget hyggeligt! Den ligger by the way i Bruuns Galleri i Aarhus, og det er bestemt et besøg værd.

Jeg havde besluttet at lave en veninde-date ud af det, og det kan virkeligt anbefales.

 

 

 

I øvrigt giver Frost og fnug 10% rabat til studerende!

 


//Bette Bjerregaard
 

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20