Studievenlige burgere

Mie Sølvtoft 07/03-2016

Her på det sidste er det som om, at Aarhus har forvandlet sig til et mekka af nye, gode spisesteder, hvoriblandt den klassiske burgerbar er bredt repræsenteret. Det er den blandt andet med nyfortolkninger som økologiske The Burger Shack, We Do Burgers og Grillen. Især sidstnævnte fortjener efter min smag at blive fremhævet. Det københavnske koncept Grillen er nemlig med dets vanvittige priser ideelt for den studerende. Her kan du få en frokostmenu til sølle 69,- En frokostmenu som består af både en burger og pomme fritter med tilhørende dip - alt sammen sammensat efter dit særlige ønske. Besøger du burgerbaren om aftenen er konceptet det samme, men 20,- dyre med en menu-pris på sølle 89,-

Ud over de meget studievenlige priser byder Grillen på nogle lækre smagskombinationer, hvor burgerudvalget består af hele 9 forskellige burgers. Er du eksempelvis til noget der er hot & spicy, så prøv burgeren "I dare you" med cayennepeber, chili-salt og tabasco. Er du til en vegetarisk variant, så er det også en mulighed. Jeg selv valgte "Cheesy O" med sauterede løg - en klar vinder!Uanset præference, så er Grillen et anbefalelsesværdigt spisested, der gør det muligt at tage ud af spise uden at blive ruineret. Det eneste negative der er at sige om stedet er, at det er blevet alt for populært! Så skal du derned og spise i weekenden, så forbered dig på, at du kommer til at vente. Der er personalet dog utrolig hjælpsomme og søde og fører en venteliste, sådan at du ikke skal føle dig overset eller forbigået på noget tidspunkt.
Så er du en greasy burgerfan som mig? Så besøg Grillen ved Klostertorvet – det ligger i CanBlaus gamle lokaler, og har derfor plads til 1, 2, 3 mange!


Rigtig god fornøjelse – er sikker på, at du kommer til at gå derfra fyldt og veltilfreds. 

 

// Mie 

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20