Blogs til studielivet

Anne Moltrup Weber 15/12-2015

Blogs til studielivet

                                    Foto: trepscore.com

 

Blogs er populære som aldrig før og der findes et væld af bloggere derude. Efterhånden som den mere professionelle blogging har udviklet sig til et ret lukrativ erhverv, har indholdet også ændret sig. Mange af de professionelle bloggere tjener mange penge og lever derfor et lidt mere luksuriøst liv end os andre. Med betalte rejser og sponsorerede gaver fra kendte designerbrands, kan det for mange være svært at relatere til deres hverdagsliv. Der findes dog flere studievenlige blogs der er værd at bruge tid på. Det er på mange måder en god ide at følge bloggere der er mere relaterbare til din egen hverdag. For det første, er de emner der blogges om, nogle emner som du selv finder interessante og relevante for din egen hverdag. For det andet, er der som regel gode råd og anvendelige guides at hente. For det tredje, er inspirationen og de ting der vises på bloggen noget som du selv kan anskaffe dig, da bloggerne selv har et budget der skal overholdes. Her er et par blogs der er værd at følge, hvis du som studerende godt kunne tænke dig noget mere virkelighedsnær inspiration:

 

Blog by Sandra Willer: http://blogbysandra.com/. Sandras blog er primært en mode- og livsstilsblog. Her blogger hun om sit liv som studerende i København og kommer også med budgetvenlig shoppinginspiration. Hvis man er til modeblogs, med et personligt touch, er dette en blog for dig.

 

Anna Warrington: http://annawarrington.dk/. Her får du en masse gode tips til din træning og sunde hverdagsretter. Hun skriver i øjenhøjde og da hun selv er studerende, er rådene til en sundere hverdag både brugbare og inspirerende. Er du til lækre madbilleder og motiverende træningsposts så er dette bloggen for dig.

 

Frøken Overspringshandling: http://frokenoverspringshandling.dk/. På denne blog kan du finde en masse inspiration til at pimpe din lejlighed med planter, lækker inspiration og en overflod af DIY’s. Det er især fedt at se hvordan køb fra IKEA kan forvandles til unikt interiør.

 

http://thildetroejborg.bloggersdelight.dk/. En blog om universitetslivet. Dette er en mere personlig livsstilsblog af en ung studerende i Aarhus. Her kan du læse om tanker, du som studerende måske selv sidder med. Derudover er der DIY-tips og hverdagsbilleder.

 

Studiz’ studielivsblog: https://www.studiz.dk/studielivs-blog. Vores egen blog måtte nævnes! Det er faktisk flere blogs samlet i én. Der er seks temablogs, der dog alle sammen har fokus på studielivet; fx hvordan man får råd til sund mad og træning på SU. Her vil man blandt andet kunne læse som gode studierabatter – både i byen og på nettet – og få gode tips til et sjovere og billigere studieliv.

 

 

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20