Juleaktiviteter - 6 idéer til dig der ønsker en kreativ jul

Gry Lauridsen 30/11-2017

 

Julen er kommet.

Vi har derfor gjort klar til, at du kan gøre din december hyggelig. Find inspiration til de bedste traditioner med juleklip, indpakning, godterier og julemarkeder.

 

1. Klip og fold dit eget julepynt

 

 

Afsæt en dag til juleklip sammen med din familie. Gå i gemmerne og find papir, saks, perler, lim og andet sjov frem. Klip traditionelle hjerter, stjerner og guirlander og gå på opdagelse i nettets uendelige arkiver af kreativiteter og DIYs. Der er masser af idéer, som I kan lade jer inspirere af.

Se fx på Pinterest og Creativ Company eller giv dig i kast med disse 5 påfund:

 

2. Væk glæde med flot indpakning

 

 

Vælger du selv at pakke dine julegaver ind, har du masser af mulighed for at sætte dit personlige præg på indpakningen. Det pynter lidt ekstra under juletræet – og vækker helt sikkert stor glæde hos modtageren.

Her har du tre links, som kan inspirere dig til pænere indpakning:

 

3. Fine og hyggelige markeder i hele Danmark

 

 

Hvert år opstår forskellige julemarkeder rundt omkring i det danske land. Femina har bragt en fin oversigt, som ikke dækker bare Danmark, men også Sverige, Tyskland og England. Er du mest til at blive herhjemme, så kan klik herunder og find ud af, hvor du bl.a. kan finde kunsthåndværk, hjemmebrygget øl og meget andet.

 

4.  Kend dine danske juletraditioner

Den danske jul er fuld af traditioner, som vi gentager år efter år. Nogle er vi mere bevidste om end andre. Nogle praktiserer vi, mens andre vælger vi fra. Ved du for eksempel, hvorfor vi fejrer søndag i advent hver søndag frem til jul? Eller hvorfor den 13. december er datoen for Luciaoptog? Og hvorfor åbner vi julegaver om aftenen den 24. december?

Vil du vide mere og lære nyt om de danske juletraditioner, så besøg siden her.

 

5. Godter til den søde juletand

 

 

Julen er også lig med godter og søde sager. Det er en klassisk tradition at lave konfekt med marcipan, nougat, nødder, chokolade og frugtfarve. Prøv nogle andre opskrifter og varianter af og få nye smagsoplevelser.

Du finder herunder fem bud, som er lette og nemme at give sig i kast med i køkkenet.

 

6. Send en kærlig julehilsen

 

 

Send en kærlig hilsen til din bedstemor eller en anden du holder af. Der er intet som at modtage et fysisk brev med en personlig hilsen. Særligt i disse digitale tider, hvor Facebook, e-mails og SMS’er er de foretrukne kommunikationsmidler, går det lige i hjertet hos modtageren. Gør det endnu mere personligt og lav dine egne julekort.

Se hvordan andre har lavet flotte julekort:

 

Du ønskes en rigtig glædelig jul fra hele Team Studiz!

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20