Vi har forbedret den klassiske studieret!

Maria 07/01-2021

 

Den dødkedelige studieret.. ikke så kedelig mere?

 

Det er den klassiske... kan du gætte hvilken ret det er? Jeg vil alligevel lige give dig nogle hints. Så, den er nem, den er hurtig, men tit ret kedelig og spise. Det er en kendt ret og den er populær blandt studerende. Har du gættet det endnu? 

 

 

Det er rigtigt! Det er den klassiske pasta med kødsovs 🍝

 

 

Jeg vil give dig 7 tips til, hvordan du imponerer dine medstuderende med en udvidet udgave af den klassiske studieret, nemlig pasta med kødsovs... MUMS 🤤
 


🐂 Stort set altid når jeg laver kødet, så sker det. Kødet bliver kogt og ikke stegt. Så start med at sørge for at gryden er godt varm, inden du smider kødet i. Før du begynder og rører i kødet, skal du lade det ligge lidt. På den måde undgår vi at kødet bliver kogt i stedet for stegt! Nemt ikke? 

 

Sørg desuden for altid at købe minimum 8-12% hakket oksekød. Vi kan godt lide det fedtet 😋

 

🥓 Før du starter med kødet, så start med at lav baconnet. Jeg ved godt, at det billige bacon tiltaler SU pungen, men gør dig selv en tjeneste og køb bacon i god kvalitet. Steg det langsomt og ved medium varme, og hey, brug en del af fedtet til at stege løg i. Gratis ekstra smag, lækkert! 

 

🍷 Vidste du, at vin kan bruges til andet end at drikke? Hvis du tilføjer en god sjat god rødvin til din kødsovs, vil det give den dybere smag. 

 

For at fremme den dybe smag, kan du tilføje okse/kalvefond. 

 

🇮🇹 Var der nogle, der sagde italiensk pasta? Hvis du tager et glas af kogevandet fra pastaen, cirka 1 minut før de er færdige, tilsætter pastaen og kogevandet i kødsovsen og lader dem koge færdig deri, vil det give en bedre smag i pastaen. 

 

 

Kunne du bruge de 6 tips? Jeg har måske efterladt dig med tanken, hvordan i alverden skal jeg få fat i en god rødvin? Eller bacon i god kvalitet? For ikke at nævne oksekød, som ikke er på tilbud? 

 

Her får du det eksklusive råd nummer 7

  1.  

         Du finder den nærmeste færdiguddannede i din familie, og så tømmer du deres køleskab 😃

 

       Løsning nummer 2, tjek Studiz ud for lækre rabatter, herunder 10% rabat på dagligvarer i udvalgte Super Brugsen ved fremvisning af gyldigt studiekort, se hvilke her

 

 

Jeg håber, at du kunne bruge de 7 tips til at imponere dine medstuderende med denne ultra lækre udgave af pasta med kødsovs - det behøves nemlig ikke altid at være en kedelig omgang! 

 

 

Du må meget gerne dele dine billeder med os via vores Instagram eller Facebook sidehvis du laver denne udvidet version af pasta med kødsovs. Det kan være lige præcis dit billede, vi deler. Desuden deler vi andre eksklusive rabatter på vores sociale medier, så hop ind og følg med ❤️. 
 

       

studizdk            Studiz

 

De bedste studiehilsner herfra 📚📝

 

 

 

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20