Boost med juice

Mie Sølvtoft 11/04-2016

For en uges tid siden læste jeg dette indlæg her på bloggen om sundhed på SU. Et rigtig fint indlæg med gode og relevante råd. I den forbindelse tænkte jeg, at jeg ville dele en simpel opskirft på sundhed - ingefærshots. 

Ingefærshots' effekt er ikke medicinsk bevist, men de siges dog at være gode til kroppen og især halsens sundhed. Det eneste du skal bruge er små 45 minutter og følgende ingredienser.

Ingredienser:

  • 3 økologiske citroner
  • 300 g. økologisk ingefær
  • 1,5 L. vand
  • 3 spsk. akaciehonning 

Hvis du ikke har akaciehonning kan du sagtens bruge almindeligt sukker istedet. Brug evt. mere eller mindre. Smag til i processen, men husk at det er en forholdsvis bitter og syrlig drik.

Fremgangsmåde: 

1. Snit ingefæren i små stykker og citronerne i tynde skiver. Vær opmærksom på, at hvis du ikke har købt økologiske citroner og ingefær, så er du nødt til at pille og skrælle skallen af begge. 

2. Put citronskiver og ingefær ned i en gryde med 1,5 L. vand. Bring blandingen i kog. 

3. Lad blandingen af citroner, ingefær og vand koge i 20-30 minutter - indtil citronerne virker møre, og kødet har løsnet sig fra skallen. 

4. Sigt blandingen og rør den siede juice sammen med 3 spsk. honning. 

5. Hæld den sigtede juice på flaske og kom den på køl

 

 

... og voila! Tag et shot ingerfær hver morgen. Det vil ikke bare booste din sundhed, men også give dig en frisk start på dagen! Rigtig god fornøjelse! 

 

// Mie

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20