Paradis - lækker is!

Malene Vinter 14/12-2015

I et her vejr kan man jo ikke andet end at spise is, og jeg må virkelig beherske mig for ikke at gøre det hver evig eneste dag! Der er SÅ mange gode steder at købe is i Århus, men en af de gode gamle, som jeg ofte vender tilbage til, er Paradis. Det er først for nyligt jeg fandt ud af at kæden egentlig tilbyder studierabat – ikke det værste tab for mig, da jeg har sådan et medlemskort, men det kunne nu være rart at slippe for at slæbe det med hver gang, samt skulle indsætte penge på det i tide og utide!

 

Paradis is i Aarhus tilbyder studierabat

Lækker is hos Paradis-is i Aarhus

 

Jeg gætter på at mange af jer allerede har været forbi paradis og få is før, og det er som sagt heller ikke min første gang! Jeg besøgte denne gang butikken i M.P Bruunsgade og efter at have snakket lidt med det venlige personale, og selvfølgelig bestilt en lækker is, fik jeg lov til at tage lidt billeder af butikken.

 

Oreos is hos Paradis-is med 10% studierabat

Sommer sol og is

 

Jeg satte mig ud i solen for at spise min is inden den smeltede, og den smagte lige så godt som altid. Jeg prøvede for først gang varianten Oreo – og den kan helt klart anbefales ,hvis man ligesom mig er en sucker for Oreos!

 

Paradis tilbyder 10 % i studierabat – og selvom det selvfølgelig ikke er det vilde, kan det nu godt blive til en hel del i længden, i hvert fald hvis vi regner på mit is forbrug!

 

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar
Der er endnu ingen kommentarer...
Studiz ApS ©
Kundeservice: (+45) 71 99 75 20