Charlie's Café

Malene Vinter 14/12-2015

I går indtog jeg min frokost på Charlies Café i Guldsmedegade. Jeg forsøger at undgå kulhydrater, så meget som muligt og derfor kan det nogen gange være lidt af en labyrint, at finde gode steder at spise frokost i midtbyen, som ikke koster en bondegård.


Studierabat hos Cafe Charlies i Aarhus - menukort

 

Charlies Café er et super hyggeligt sted, og selvom jeg ikke har besøgt caféen før, har jeg tit tænkt at det så lækkert ud, udefra. Til min store overraskelse var der en kæmpe gårdhave, så der tog jeg jo straks plads i det fortryllende sommer vejr. Maden skal man bestille inde ved skranken, så da jeg havde besluttet mig, skyndte jeg mig ind og fik bestilt – for jeg var hunde sulten!


Menukortet hos Charlies i Aarhus

 

Jeg bestilte mig en salat med laks og en lækker sommer juice, men da jeg ville række mit studiekort frem for at få min 20 %, måtte det ellers super venlige personale afslå, og fortælle mig at der desværre først fra studierabat fra kl. 14. Der havde jeg så ikke lige kigget ordentligt efter på deres hjemmeside, men bestilte alligevel maden, og satte mig ud og ventede.


Lækker laksesalet og juice med studierabat

 

Kun 10 min. efter blev min salat serveret, og det så virkelig lækkert ud! Jeg måtte dog vente lidt på min juice, men heldigvis var vejret så lækkert – så jeg slog benene op og nød solen. Selvom jeg ikke kunne benytte mit studiekort, var priserne virkelig fair på Charlies Café. Jeg kom af med 50 kr. for min salat og 42 kr. for juicen – og selvom jeg selvfølgelig gerne ville have sparet de 20%, så kunne min økonomi godt holde til at betale fuld pris.

 

Maden var virkelig lækker og selvom den var en smule simpel, så levede den til fulde op til min krav, både i størrelse og smag. Jeg havde en virkelig god oplevelse på Charlies Café, og vil uden tvivl komme tilbage igen! Helt klart anbefalingsværdig!

 

Charlies Café giver 20 % i studie rabat alle hverdage fra 14-20. Og der er desuden mulighed for frit at bruge deres WIFI!

 

//Malene

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...