Café Rohde's

Mikkel Veldt Andersen 14/12-2015

På en gåtur i Trøjborgs hyggelige gader, støder jeg ind i Cafe Rhode’s, som jeg mindes at have læst om i forbindelse med Studiz studierabatter – og ser dette som en perfekt mulighed for min første oplevelse med Studiz.

 

Stedet har en smule New Yorker-cafe look over sig med hvide vægge, mørkt trægulv, et åbent køkken med sort disk og barstole og selvfølgelig store vinduer ud til gaden, så man nemt kan følge med i det hyggelige miljø i Trøjborgs gader.


Cafe Rhodes Aarhus

 

Velsmagende hjemmelavet tunsalat

Her er der rig mulighed for, som i mit tilfælde, at hive laptop’en frem og fordybe sig i sit studie.

 

Man kan få ro til at arbejde, og det er helt i orden, at blive siddende og færdiggøre det man er i gang med selv efter, at man er færdig med at spise.

Allerede i løbet af 5 min. blev maden serveret. Jeg havde bestilt en frokost sandwich med hjemmelavede tunsalat. Anretningen var ikke noget specielt, men sandwichen smagte rigtig godt, især den hjemmelavede tunsalat smagte fantastisk.


Cafe Rhodes studierabat med Studiz

 

Studierabat

Som mange andre cafeer i Århus tilbyder Cafe Rhode’s rabat til studerende.

 

Studierabatten gælder mandag-torsdag fra kl. 10-17. Studiz online-studiekort vises ved disken og der fratrækkes 10% af prisen, hvilket er meget smart, da studiekortet jo ofte bliver glemt derhjemme.

 

 

Vurdering

Så er det tid til at uddele Studiz mærker, med en samlet vurdering på kvalitet, beliggenhed, stemning og pris, og en særskilt med pris - så der er godt overblik til budgettet

 

Overall vurdering

 Mikkel Studierabat

Frokosten var rigtig god, men man kunne godt have gjort mere ud af anretningen. Betjeningen var sød og smilende, med lidt stress på over at tage mod ordre og ordne maden, og endelig er beliggenhed og indretning god med et touch af New York.

 

Pris

 Mikkel Studierabat

Med studierabat er prisen fair – f.eks. med en 200 g. sandwich til 53 kr.

 

//Mikkel

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...