Studiz anbefaler // BSS-Revyen 2016

Pernille Thorup 07/04-2016

Jeg var så heldig at være inviteret til gårsdagens premiere på dette års BSS-revy. Jeg har i de sidste par år haft intentioner om at komme afsted til revyen, men det er som om, det ikke har passet ind i mine planer, så i år skulle det være! Inden showet prøvede jeg at afstemme mine forventninger til showet, for på trods af, at jeg havde hørt gode ting om revyen, ville jeg ikke sætte mine forventninger for højt, da jeg jo ikke helt vidste, hvad jeg skulle forvente. Jeg kunne godt have skruet forventningerne lidt længere op, for de levede op til forventningerne og lidt til! 

 

Dette års revy hedder "Den store klagedyst", hvor klager er den røde tråd, der fører os igennem revyen med en humoristisk vinkel. Det var en revy som leverede på alle tangenter og var både aktuel, humoristisk og musikalsk.

 

Fotoet er fra indslaget "Frikadeller eller ej..."

 

Skuespillere såvel som dansepiger var overbevisende i deres arbejde, og gjorde det super godt! Især i indslaget "Frikadeller eller ej...", synes jeg var kanon skrevet, men virkelig også godt fremført af de fem skuespillere. 

Det skal dog også siges, at det ikke kun var skuespillere og dansepiger, der imponerede, men også bandet, som udover at præstere super flot, også havde en fest på scenen - dejligt at se! Jeg tror heller ikke, der er nogen tvivl om, at BSS revyen har hygget sig om en øl eller to i løbet af deres mange forberedelser til dette års revy.

 

For at vende tilbage til showet, kan jeg ikke lade være med at flette en kommetar til deres indslag "Et glimt af Danmark", hvor BSS-revyen fremførte et indslag om Randers og Randers' forbrug af Mokaï. De vidste nok ikke på forhånd, at en blogger fra Studiz, som er bosat i Randers, ville skrive et indlæg om revyen, men om ikke andet, så synes jeg personligt, at det var aftenens sjoveste indslag! Selvom vi fra Randers måske er kendt for at drikke lidt for meget Mokaï, så er vi også udstyret med en god portion af selvironi, og det var virkelig et godt indslag.

 

Revyen afsluttede, som traditionen tro, med konfetti i lange baner.

 

For at afrunde "anmeldelsen" af dette års revy vil jeg fremhæve, at på trods af et par enkle tekniske fejl og et forkortet indslag (pga. en skadet danser), så får BSS revyen 2016 ingen klager til deres klagekasse fra mig.

 

Hvis du selv vil af sted i år, så kan du stadig nå at købe billetter på BSS-revyens hjemmeside.Showet kører både i aften, i morgen og på lørdag, og det er både for studerende såvel som ikke-studerende (For de studerende tilbyder de studierabat) :-)

 

// Pernille

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...