Du ved det er eksamensperiode når

Anne Moltrup Weber 15/12-2015

1. Du hellere vil gøre rent end at skrive dit metodeafsnit. Alle overspringshandlinger er tilladt, når du er gået i stå med opgaven.


2. Du graver dig ned i en uge, hvor du kun vender tilbage til samfundet, når du skal have indkøbt lidt mere cola/kaffe/energidrik/pizza/slik (indsæt selv dit foretrukne study drug her).

 

 

3. Du konstant har dårlig samvittighed, hvis du foretager dig andet end at skrive eller lave noget der er relevant for din opgave. Hvad tænker du også på, sådan at se film med din kæreste? Og var det nu også nødvendigt at sove til kl. 8? Du kunne jo have lavet litteraturliste i den tid.

 

 

4. Du aflyser alle sociale aftaler i flere uger, og fortryder så når du sidder alene og streamer tv-serier kl 21 om aftenen, da din hjerne er brændt sammen af al den teori.

 

 

5. Du udsætter alt til efter din afleveringsdato. Ja ja, du får helt sikkert trænet efter din bacheloropgave er afleveret, du begynder at lave sund mad fra bunden og sikke mange aftaler du pludselig skal have med dine venner.

 

 

6. Du følger ikke rigtig med i hvad der sker i verden (med mindre det er relevant for din eksamen). Men der er godt nok mange der snakker om det der valg?

 

 

7. Du ender i den helt anden grøft, og bruger alt for lang tid på at læse om emner du normalt ikke går op i. Pludselig ved du alt om amerikansk politik, og har læst adskillige rapporter om et ligegyldigt emne.

 

 

8. Facebook, Instagram og generelt internettet er den største fjende i din kamp for at færdiggøre din opgave. Det er umuligt at undslippe, og især i denne periode er du en svag sjæl, der let bliver fristet.  

 

 

9. Du går i stå med din opgave, og ingen formuleringer vil virke. Frustrationen kan mærkes med det samme.

 

 

10. Nattøj ikke kun er forbeholdt natten. No further explanation needed.

 

 

11. Du mister tidsfornemmelsen, og ved ikke hvilken dag det er, og om du burde lave middagsmad eller gå i seng.

 

 

12. Du belønner dig selv for de mindste ting. Skriv 1 side og du må se et afsnit Game of Thrones. 2 sider og du må se to afsnit. Dette kunne godt gå hen og give bagslag…

 

 

13. Når du føler din lille opgave betyder hele verden, og glemmer at se det store perspektiv. Verden falder ikke sammen, hvis du ikke får 12.

 

 

14. Du føler en intens lettelse når det er overstået, og der er lang tid til næste opgave.

 

 

15. Når du en måned senere får din karakter, og allerede har glemt hvad du skrev opgave om.

 

 

Held og lykke derude!

 

//Anne

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...