Man behøver ikke at være en knag i køkkenet for at lave julegodter! Vi har her samlet nogle lækre og lette opskrifter til dig, så du også har noget hyggeligt at give dig til i juledagene.

 

Pebernødder a la Lagkagehuset 

Ca. 250 stk.

Opskriften på årets bedste pebernødder kommer fra Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset. Lav hele portionen – der bliver mange – og kom dem i små poser af cellofan, så har du en hurtig værtindegave. 

Tid: ca. 20 min. plus bagetid 

 

Se den fulde opskrift her

 

 

 

Appelsinkrokant på den lette måde

Opskriften giver 30 stk.

 

Supergode, sprøde godbidder, som ikke kræver større finesse, og som du kan lave små eller store, som du vil.

 

Tid: 40 min.

 

Gå til opskriften her

 

 


 

Lækre klejner

Ca. 75 stk.

Det kræver lidt øvelse at rulle dejen ud og forme klejnerne. Men øvelse gør som bekendt mester, og her er der dej nok til, at du kan øve dig!  

Tid: ca. 40 min. plus hviletid og tid til kogning 

 

Se hvordan du gør her

 

 

 

 

Havregrynskugler med marcipan og hindbær 

 

Ca. 40 stk.

 

Prøv en sødere variant af denne juleklassiker, og lav årets havregrynskugler med marcipan og frysetørrede hindbær. Nyd dine luksus-havregrynskugler med en kop te i vintermørket!

 

Gå til opskriften

 

 

 

 

Delikate vaniljekranse

Ca. 50 stk.

Du kan sagtens lave vaniljekranse, selvom du ikke ejer en kødhakker. Har du gode muskler, kan dejen med mange kræfter presses gennem en sprøjtepose med stjernetylle, eller endnu nemmere: Du triller dejen til små pølser og former dem til kranse. 

Tid: ca. 30 min. plus bagetid

 

Du finder opskriften her
 

 

Vi håber, at du fandt noget, som lige faldt i din smag.

Rigtig god jul fra Studiz-redaktionen!

There are no comments yet...
You need to be logged in to comment