Et "hemmeligt" våben til eksamen

Pernille Thorup 31/05-2016

Kender du følelsen af, at man bliver nervøs når eksamen nærmer sig, og at der er så meget, man skal have læst for at genopfriske tidligere emner? Jeg ved, hvad du føler, for jeg var i samme situation, da jeg gik på gymnasiet. Jeg ville ønske, jeg havde kendt til Restudy, da jeg kunne have sluppet for at læse det, der føles som 1000-vis af sider.

 

Og hvad er Restudy så?

Restudy har Danmarks største samling af videoundervisning til grundskole- og gymnasieniveau. Dermed kan man bruge videoer til de fag, man har svært ved eller måske har misset i klasseværelset. Restudy er også et godt redskab til eksamensforberedelse, da videoer kan gøre gentagelser af gammelt stof hurtigere og nemmere at komme igennem end at læse det samme stof igen og igen. 

 

Jeg er lærer personligt bedre ved at se tingene for mig, og dermed er jeg sikker på, det ville have gjort eksamensperioderne meget nemmere for mig, hvis jeg havde kendt til Restudy. For mig er det bedre at høre noget og få det forklaret visuelt end at læse mange sider i en bog. Jeg bliver hurtigt meget træt, og mine tanker begynder at vandre rundt, som betyder, at jeg læser den samme linje igen og igen. 

Ved Restudys videoer kan man hurtigere komme igennem pensum, og man kan hoppe rundt i videoerne ved hjælp af kapitler, så man ikke spilder tid på emner, man allerede har styr på. Og så kan man gense videoerne ligeså mange gange, man har lyst til, så hvis der er nogle områder, man har sværere ved end andre, kan man se det igen og igen, indtil man er helt sikker på,at man har forstået det. Efter hver video er der udarbejdet en quiz, hvor man teste sig selv, om man nu har forstået emnet 100% korrekt. 

Rikke, en elev fra HF, anbefaler Restudy, fordi det hjalp hende med at få en højere karakter, end hun kunne have forestillet sig: "Hvad kan de tilbyde mig - som jeg ikke kan læse mig frem til? Jamen de kunne såmænd tilbyde mig et super flot 12-tal i kemi, som jeg ellers hvade sat mig op til kun at få 4 i. Snyd ikke jer selv for at få ekstra hjælp til det 12-tal som du skal bruge fremover."

 

For mig kan mine nerver godt være et problem til eksamen, men jeg synes personligt, at det hjælper, hvis jeg er godt forberedt, og det hjælper Restudy dig med. I mine øjne er ethvert redskab, der kan hjælpe på eksamensnerver, et forsøg værd! Og så får du 10% i rabat gennem Studiz - så det er jo win-win! :-)

 

Held og lykke med eksamen!

 

//Pernille 

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...