Spar penge på tandlægen

Elisabeth Liv Bjerregaard Christensen 15/12-2015

Jeg har selv lige været igennem møllen. Sidste sommer fik jeg kirurgisk fjernet mine visdomstænder, og denne sommer stod de resterende visdomstænder så for skud. Og hvis jeg skal være ærlig, ved jeg ikke hvor det gjorde mest ondt – i munden eller i pengepungen. Det lyder umiddelbart om en operation som er dækket af det offentlige – think again. Det blev den nette sum af lige over 6.000 kr. – Nogen mennesker kunne jo få et par sko for de penge.. 

 

Anyway, det fik mig til at tænke over, hvorfor det skal være så helt utroligt dyrt at gå til tandlæge, og om der ikke havde været en billigere løsning for mig. Man tænker jo som udgangspunkt, at operationer ikke er et sted, man ønsker at spare (det har vi vist alle erfaret, efter ”mit plastisk mareridt” har rullet over skærmen på TV3), men jeg er stødt på et værktøj, som måske kan gøre det lidt billigere. 

Tandbud.dk er en hjemmeside som fungerer lidt ligesom pricerunner. Man taster bare ind, hvor man bor, og hvad man skal have lavet, så finder den kvit og frit tre tilbud fra tre tandlæger i området. På denne måde får man et konkurrenceelement ind i billedet, og det må da gøre det lidt billigere! Så det skal jeg i hvert fald prøve næste gang. Jeg håber dog i virkeligheden ikke, at der bliver en næste gang..

 

// Bette Bjerregaard 

You need to be logged in to comment
Test Studerende
05/07-2023 07:13
test