5 tips til dig der skal til at studere

Gry Lauridsen 23/08-2017

Studiestart nærmer sig for mange nye studerende, og det kan være svært både at orientere sig i forhold til en ny og ukendt by, i forhold til at skulle skabe relationer til nye mennesker, og samtidig finde ud af, hvordan det hele hænger sammen på studiet.  

Derfor giver vi dig 5 tips til hvordan du kan gebærde dig.  

 

     1. Klæd dig rigtigt på til studiet!

Vi kender det alle sammen - første dag på det nye studie, men hvad skal man dog tage på? Men bare rolig… Du kan nemlig få studierabat på produkter fra nogle af de største online modekoncerner som Zalando, Nelly.com og Boozt.com. Så er du sikker på at se godt ud til din første dag tilbage på skolebænken. Hvis du ikke allerede har appen, kan du hente den her gratis og få rabat på dine køb med det samme.    

 

2. Er du helt ny i byen og kender ikke en sjæl?

Så anbefaler vi, at du tager med til Danmarks største fredagsbar og idrætsdag d. 15. september, hvor du møder en masse andre nye og gamle studerende. Sociale arrangementer som dette er en god måde at skabe nye relationer på, så studietiden bliver både sjov og betydningsfuld.

 

3. Hav bærbaren i orden til studiestart!

Der er ikke noget mere træls end når bærbaren bryder sammen lige før studiestart eller i eksamensperioden – vi har alle sammen prøvet det. Lenovo og Microsoft tilbyder studierabatter på computere og officepakker til studievenlige priser, så tøv ikke med at tjekke disse ud.   

 

4. Smag på din nye studieby!

Skal du til at studere i en helt ukendt by, så tag på sightseeing og udforsk byens unikke kroge. Er du ny i Aarhus, så anbefaler vi at tage et smut forbi Aros eller Den Gamle By, som giver rabat til studerende. Her får du mulighed for at gå på opdagelse og samtidig lære mere omkring byens historie.

 

5. Får du langt hjem til mor og far?

Snart får du måske langt hjem til dine forældre eller også er omgangskredsen efterhånden blevet spredt ud over alle vinde. På SU-budget er der ikke råd til bil, og offentlig transport koster det hvide ud af øjnene. Med GoMore kan du finde billig transport via kørselspuljer, og samtidig får du mulighed for at møde nye mennesker. Derudover bruger mange studerende Rødbillet, som alternativ til DSB og Arriva på længere rejser, som giver min. 25 % rabat på busbilletter til studerende. 

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...