Sommerens fineste Ebay fund

Simone S. Christensen 15/12-2015

billig ebay mode og skønhed på budget

Foto: ebay.com

Sommeren står for døren, og forhåbentlig bliver det snart varmt nok til at trække i shortsene og sandalerne! Som studerende er jeg altså ret vild med Ebay, da man kan finde nogle virkelig fine ting derinde til priser, som selv studerende kan være med på! Her er nogle af mine forårsfavoritter fra Ebay. Skal man tro Vogue og de øvrige modemagasiner bliver romantic fabric det helt store denne sæson, så jeg har selvfølgelig allerede selv bestilt nr. 2 hjem og kan ikke vente på at få dem! Blomster er også stadig et hit denne sæson, så hvorfor ikke kaste sig over denne fine nederdel til kun 27 kr.? Fås desuden også i en udgave med Polka prikker, som også er et hit i år!

 

De fleste piger, som har prøvet Essie neglelakkerne vil nok også vide hvorfor den er på min ønskeliste. Denne er fra forårskollektionen, og ikke nok med, at farven er helt fantastisk, så er Essie altså bare et af de bedste brands på markedet! Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at den inde på Ebay kun koster det halve af, hvad den gør i skønhedsforretningerne herhjemme! Så hvis du vil forkæle dig selv med lidt billigt sommertøj, men pengene er små, kan jeg klart anbefale Ebay. Husk dog at være opmærksom på størrelserne (da tøjet er fra Asien vil de ofte være mindre end herhjemme) samt toldreglerne, som kan findes her. Og hav desuden in mente, at standard international shipping godt kan tage mellem 14-30 dage, så hvis du skal bruge det her og nu, er det nok ikke Ebay, som kan afhjælpe din tøjkrise.

 

Hvis du står og mangler billigt sommertøj her og nu eller stadig ikke helt er overbevist om Ebay, er der mange loppemarkeder rundt omkring i landet hele sommeren. Selv har jeg planer om at tage til Lopper på Havnen den 7 juni i Aalborg, da jeg desværre ikke nåede det denne weekend. Du kan læse mere om Lopper på Havnen her.

God shopping og god onsdag!

 

//Simone

You need to be logged in to comment
There are no comments yet...